Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Aπογοήτευση και κριτική στην Μπαρτσελόνα! Διαβάστε το άρθρο

Η Μπαρτσελόνα διατήρησε για άλλο ένα παιχνίδι ανέπαφη την εστία της, αλλά κόντρα στη Μάλαγα δεν σκόραρε και έμεινε στο 0-0.

Ακολουθεί η ανάλυση του αγώνα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αλλά και το σχόλιο από μια οπαδική ιστοσελίδα της Μπάρτσα.

Το κείμενο από την επίσημη ιστοσελίδα:

Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε απέναντι στην Μάλαγα αλλά ο συνδυασμός της κακού αγωνιστικού χώρου με την σφικτή άμυνας της ομάδας της Ανδαλουσίας, την οδήγησε όχι μόνο να μην σκοράρει αλλά να μην παράγει και αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Προσπάθεια να «σπάσει» την άμυνα της Μάλαγα χωρίς να τα καταφέρει.

Ντεμπούτο για Doyglas

Ο Λουίς Ενρίκε έδωσε ανάσες στον Άλβες και έδωσε φανέλα βασικούς στον Douglas. Χρειάστηκαν 14 λεπτά για να κάνει σουτ στον στόχο η Μπάρτσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ενρίκε πέρασε τους Munir και Sandro στη θέση των Πέδρο και Νεϊμάρ, δίνοντας φρεσκάδα στην επίθεση. Η Μάλαγα όμως κρατούσε πολύ καλά. Στο φινάλε, η Μπαρτσελόνα κράτησε το μηδέν για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.



Εξάλλου, η ιστοσελίδα barcablaugranes.com κάνει μια πιο αυστηρή κρητική για το παιχνίδι:

«Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να σπάσει την εμπνευσμένη άμυνα της Μάλαγα. Δεν όμως μόνο ότι δεν πήρε τους τρεις βαθμούς, αλλά στην πραγματικότητα η Μάλαγα ήταν αυτή που ήρθε πιο κοντά στο γκολ, αφού η Μπαρτσελόνα δεν έκανε σουτ στον στόχο. Ήταν απογοητευτικές οι επιδόσεις για τους Καταλανούς».

- Source : http://www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου