Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΜΟΝΟIA - Ποτέ…ξανά!

Ο … συνήθης ύποπτος και εορτάζων σήμερα (γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίουτου 1984) Μίκαελ Ποτέ…πέταξε και με θεαματικό εν κινήσει… σουτ, ένα λεπτό πριν το τέλος, έδωσε τη νίκη στην Ομόνοια και τη λύτρωσε από το βάρος του άγχους που είχε κυριεύσει τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας, που έβλεπαν κατάφατσα (και δεν ήθελαν να πιστέψουν) μια νέα απώλεια.

Ο Σερζίνιο... σέρβιρε, ο Ρουσιάς έκανε την πρώτη κεφαλιά, ο Γκριγκαλασβίλι την δεύτερη και ο Ποτέ, αφού υποδέχτηκε τη μπάλα έκλινε ιδανικά στο σώμα του και …ιπτάμενος έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό.

Με πέντε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κατά της ΑΕΚ παρατάχθηκε η Ομόνοια στο σημερινό αγώνα με τον Οθέλλο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (Γιωργαλλίδης, Στεπάνοφ, Κυριάκου, Σερζίνιο Γκρικαλασβιλι (αντί των Μορέιρα, Λομπιανίτζε, Μαργκάσα, Φοφανά, Ασίς και με αρχική ενδεκάδα τους Γιωργαλλίδη, Ακουισταπάτσε, Στεπάνοφ, Σκαραμοτσίνο, Κυριάκου, Ρόντρι, Σερζίνιο, Ράμος, Γκριγκαλασβίλι, Γκαρσία, Ποτέ), αλλά με το ίδιο περίπου κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Μόνο η έκβαση του αγώνα ήταν διαφορετική.

Νωθρό παιχνίδι, ανούσια κατοχή της μπάλας, αργές αντιδράσεις στην άμυνα δυσκολία στην κάθετη ανάπτυξη, ακόμη μεγαλύτερη δυσκολία στη διάσπαση της καλά δομημένης και ψυχωμένης αμυντικής διάταξης του αντιπάλου, σχεδόν ανύπαρκτες πλαγιοκοπήσεις και λιγοστές ευκαιρίες.

Με τρεις αλλαγές στο πεντάλεπτο 59’-64’ (Φοφανά αντί Κυριάκου, Ρουσιάς αντί Γκαρσία, Ρούμπιο αντί Ράμος) ο Κώστας Καϊάφας προσπάθησε να κάνει πιο ζωντανή επιθετικά την ομάδα του, πράγμα που κατέφερε εν μέρει, χωρίς να αλλάξει ουσιαστικά η αρνητική εικόνα. Ευτυχώς για την ομάδα της Λευκωσίας υπήρχε ο…από μηχανής Ποτέ και τη βοήθησε να αποφύγει το ...έμφραγμα.

Source : www.24sports.com.cy


LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου