Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΑΕΛ - Καρλίτος: «Τεράστια πρόκληση»

Αισιόδοξος για τους αγώνες με την Τότεναμ παρουσιάστηκε ο Αφρικανός αμυντικός της ΑΕΛ, Καρλίτος Σουάρες, που μίλησε στην Εφημερίδα «Goal» και στον συνάδερφο Γιώργο Γεωργίου:

«Η κλήρωση μάς έφερε και πάλι ένα δύσκολο αντίπαλο, όμως όπως οι αγώνες με τη Ζενίτ, έτσι και τα ματς με την Τότεναμ αποτελούν για μας τεράστια πρόκληση. Ξέρουμε πως είναι σπουδαία ομάδα, αλλά να είστε σίγουροι πως θα την κοιτάξουμε στα μάτια και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζημιά. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη και κυρίως να μην κάνουμε λάθη, που θα τα εκμεταλλευτεί ο αντίπαλός μας», ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Είμαστε κατά δύο εβδομάδες πιο προχωρημένοι και σε καλύτερη κατάσταση από κάθε άποψη. Ο επαναληπτικός με την Ζενίτ, όπως εξελίχθηκε, ήταν άνισος, από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες. Ωστόσο, βλέπουμε μποροστά και με αισιοδοξία το πρώτο ματς με την Τότεναμ. Ξέρουμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν πάμε για να χάσουμε. Πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Ο προπονητής μας κάνει πολλή δουλειά και όλοι μαζί προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα κάνει τον κόσμο χαρούμενο».

Καταλήγοντας ο Σουάρες τόνισε: «Εμείς θα κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια και πάντα ο στόχος μας είναι ο τίτλος. Είμαι στον τέταρτο χρόνο μου στην ΑΕΛ και στόχος πάντα είναι η διάκριση. Μας πίκρανε η απώλεια του τίτλου, όμως η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να φανούμε δυνατοί. Εμείς θα κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας όλα γίνονται», κατέληξε ο Καρλίτος.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου