Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΟΣ - Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Σχετικά με τον πνιγμό του 18χρονου στην Αγία Νάπα συνελήφθησαν 2 Ελληνοκύπριοι ηλικίας 63 και 33 χρόνων αντίστοιχα, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες του τουριστικού συγκροτήματος, στην πισίνα του οποίοι βρέθηκε νεκρός ο άτυχος νέος.

Συνελήφθησαν επειδή λειτουργούσαν το συγκρότημα χωρίς τις σχετικές άδειες από τον ΚΟΤ, κολυμβητική δεξαμενή χωρίς άδεια από τον Δήμο Αγίας Νάπας, καθώς και για πρόκληση θανάτου εξ' αμελείας. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Νωρίτερα. O 18χρονος Σαββάκης Αλεξάνδρου Γεωργίου βρέθηκε νεκρός στον πάτο πισίνας στην Αγία Νάπα. Ο Σαββάκης Αλεξάνδρου Γεωργίου, 18 χρόνων, Αγγλοκύπριος, είναι ο νεαρός ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός στον πάτο της πισίνας διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα. Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αστυνόμος Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι ο νεαρός που ήρθε στην Κύπρο για διακοπές με ένα εξάδελφο του στις 8 Αυγούστου θα αναχωρούσε για την Αγγλία στις 23 του μήνα. 
 
Στην Κύπρο βρίσκονταν και οι γονείς του άτυχου 18χρονου, οι οποίοι έκαναν τις διακοπές τους στη Λάρνακα. Αυτοψία πραγματοποίησε γύρω στο μεσημέρι ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του 18χρονου θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. 
 
Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, σήμερα γύρω στις 07:00 ο άτυχος Σαββάκης εντοπίστηκε αναίσθητος στον πάτο της πισίνας του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου διέμενε στην Αγία Νάπα. Ο νεαρός ανασύρθηκε από την πισίνα από άλλους λουόμενους και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως να ανακτήσει τις αισθήσεις του. 
 
Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε τον 18χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις έρευνες και εξακολουθεί να λαμβάνει καταθέσεις από άτομα που βρίσκονταν γύρω στις 07:00 στην πισίνα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αρκετοί νεαροί τουρίστες από διάφορες χώρες να διασκέδαζαν κοντά στην πισίνα, καταναλώνοντας αλκοόλ.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου