Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Πετάει για Μόσχα με μια προσδοκία…

Πτήση προσδοκίας (για το πρώτο μέρος του τελευταίου βήματος εισδοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λινγκ), μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή (15:00) για την αποστολή της Ομόνοιας, που θα ταξιδέψει στη Μόσχα για τον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό, την Πέμπτη (18:30) στη «Χίμκι Αρένα».

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και η Ομόνοια δεν είναι το φαβορί. όμως θα επιδιώξει ένα αποτέλεσμα που θα θέτει τις βάσεις για την πρόκριση στον επαναληπτικό που θα γίνει στις 28 του μήνα στο ΓΣΠ. Ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του έχουν μελετήσει επισταμένα τους Ρώσους και με βάση συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο θα προσπαθήσουν να αντιπαρέλθουν την αναμενόμενη πίεση που θα δεχτούν.


Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μορέιρα, Γιωργαλλίδης, Παναγή, Ρουσιάς, Σερτζίνιο, Λομπτζιανίτζε, Γκριγκαλασβίλι, Γκαρσία, Ρόντρι, Μαργκάσα, Κυριάκου, Φυλακτού, Ακουισταπάτσε, Οικονομίδης, Φοφανά, Ποτέ, Δημητρίου, Ασίς, Ράμος και Στεπάνοφ. Για πρώτη φορά σε αποστολή βρίσκεται και ο τεχνικός διευθυντής Ρεϊμοντ Κλαρκ.


Η αυριανή προπόνηση στο «Κίμκι Αρένα» θα αρχίσει στις 18:30, ενώ στις 17:50 την Τετάρτη, θα μιλήσει σε συνέντευξη τύπου ο Κώστας Καϊάφας.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου