Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Άναψε τσιγάρο κατά τη διάρκεια πτήσης της Aegean που επέστρεφε στην Κύπρο και τον πήραν στο πιλοτήριο

Επιβάτης της πτήσης της Aegean από Αθήνα προς Κύπρο, προκάλεσε αναστάτωση σε επιβάτες και πλήρωμα του αεροσκάφους, όταν έγινε αντιληπτό ότι κάπνιζε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η μυρωδιά του τσιγάρου ήταν έντονη.

Ο Κύπριος επιβάτης, αφού κατανάλωσε 2 μπουκαλάκι κρασί εν πτήση, κλειδώθηκε στις τουαλέτες του αεροσκάφους που επέστρεφε χθες βράδυ από την Αθήνα στη Λάρνακα και λίγα λεπτά μετά, επέστρεψε στη θέση του.

Έλα όμως που οι αεροσυνοδοί πήραν μυρωδιά τι έγινε, αφού η τουαλέτα είχε θολώσει από τον καπνό.

Αεροσυνοδός πλησίασε τον επιβάτη και τον ρώτησε αν είχε καπνίσει στην τουαλέτα.

Μην μπορώντας να το αρνηθεί, αφού η μυρωδιά του τον είχε προδώσει, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είχε πάει στην τουαλέτα για να ανάψει ένα τσιγάρο.

Παρά το γεγονός ότι απέμεναν 15 μόλις λεπτά, μέχρι την προσγείωση στο αεροδρόμιο, ο επιβάτης, δεν άντεξε άλλο την αναμονή και έτσι έτρεξε προς την τουαλέτα, για να πάρει τη δόση νικοτίνης του.

Έξαλλη η αεροσυνοδός, αφού τον επέπληξε, υποδεικνύοντας του τον κίνδυνο στον οποίο εξέθεσε επιβάτες και πλήρωμα, ζήτησε τα στοιχεία του.

Οι υπόλοιποι επιβάτες του αεροσκάφους παρακολουθούσαν απηυδισμένοι το συμβάν.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια, όμως ο ασυνείδητος επιβάτης, οδηγήθηκε στο πιλοτήριο, αφού ο κυβερνήτης είναι αυτός που καλείται να λάβει απόφαση, κατά πόσον θα ενημερώσει την εταιρεία για τέτοιου είδους συμβάντα, εισηγούμενος να ληφθούν μέτρα εναντίον επιβατών που ενεργούν ασυνείδητα, όπως αυτό της απαγόρευσης να ταξιδέψουν με αεροσκάφη της ίδιας εταιρείας για εύλογο χρονικό διάστημα.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου