Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΕΛ - Με κρύο και βροχές…

Βροχερό καιρό και κρύο (13-14c) συνάντησε η αποστολή του ΑΠΟΕΛ που έφτασε λίγο μετά τις 8:00μ.μ.στο Άαλμποργκ.

Οι 90 περίπου οπαδοί της ομάδας στην ναυλωμένη πτήση από την Λάρνακα, έδειξαν με τα ασταμάτητα τραγούδια τους και το κλίμα ενθουσιασμού που δημιούργησαν, την πίστη τους στην δυναμική και την προοπτική της ομάδας και την αισιοδοξία τους για ένα καλό αποτέλεσμα στον αυριανό (20/8, 21:45) αγώνα, που θα βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Μόλις η αποστολή του ΑΠΟΕΛ έφτασε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πήγαν αμέσως σε γήπεδο στο αθλητικό κέντρο που περιλαμβάνει και το ξενοδοχείο και προπονήθηκαν χαλαρά για 45 λεπτά. Στην συνέχεια δείπνησαν και ξεκουράστηκαν.

Σήμερα, προπόνηση στο Nordjyske Arena

Σήμερα (19/08) στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η διάσκεψη τύπου του Γιώργου Δώνη στη παρουσία και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας. Αμέσως μετά στις 19:00 οι πρωταθλητές μας θα κάνουν την μοναδική τους προπόνηση στο Nordjyske Arena.
Θα προηγηθεί στις 15:00 η διάσκεψη τύπου του προπονητή της Aalborg BK Kent Nielsen. Η πρωταθλήτρια Δανίας θα προπονηθεί στις 15:30.

Δηλώσεις Χάρη Φωτίου:

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αντιμετωπίζει η ηγεσία του ΑΠΟΕΛ την αυριανή (20/8, 21:45) αναμέτρηση με την Άαλμποργκ για τα πλέι οφ του Champions League.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αντιπροέδρου Χάρη Φωτίου ο οποίος τόνισε την τεράστια σημασία για την προοπτική της ομάδας, μιας νέας συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση:

«Χωρίς υπερβολή, το μεγαλύτερο και το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ, είναι η προίκα που έκανε στην Ευρώπη. Η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος ήταν για εμάς το 50% του κύριου στόχου μας. Το επόμενο 50% θα ολοκληρωθεί, ελπίζουμε και ευχόμαστε με επιτυχία, στις 26 Αυγούστου. Ελπίζουμε ότι την επόμενη μέρα θα βρεθούμε με πολλούς ευχάριστους πονοκεφάλους».

Όσον αφορά στην αυριανή, πρώτη αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Δανίας, ο κ. Φωτίου εξέφρασε την πίστη του στην ικανότητα της ομάδας, να πάρει ένα τέτοιο αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης της ενόψει του επαναληπτικού:

«Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη, σε σχέση με τους αγώνες με την Ελσίνκι. Ψυχολογικά είμαστε πανέτοιμοι για τις όποιες δυσκολίες συναντήσουμε. Αγωνιστικά, είμαστε πιο έτοιμοι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να ελέγξει τον ρυθμό. Όταν ο ΑΠΟΕΛ έχει ρυθμό στο παιχνίδι του, δεν τον φοβάμαι. Σεβόμαστε την αντίπαλο, όμως πιστεύουμε στην δυναμική και την προοπτική της ομάδας μας και αισιοδοξούμε για την υλοποίηση του μεγάλου μας στόχου».

Δύο τέως πρόεδροι

Δύο τέως πρόεδροι, ο προηγούμενος πρόεδρος της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» Φοίβος Ερωτοκρίτου (μετά της συζύγου του), και ο τέως πρόεδρος του σωματείου, Χριστόφορος Ποταμίτης, ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή για να είναι κοντά στην ομάδα, στη νέα ιστορική της πρόκληση.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου