Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ετοιμάζεται για την… πρόβα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Απόλλωνα για τους αγώνες με την Λοκομοτίβ Μόσχας, αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» έδωσαν χθες το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, μετά την επιστροφή τους από την Ιταλία, με τον Χριστάκη Χριστοφόρου να προφυλάσσει πολλούς παίκτες και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς.

Το χθεσινό φιλικό ήταν περισσότερο για δοκιμές, αλλά και για να αγωνιστούν κάποιοι νεαροί. Ο Κύπριος τεχνικός παρέταξε τον Απόλλωνα με σύστημα 4-4-1-1. Δοκίμασε ξανά τον Ρομπέρ σαν αμυντικό μέσο. Έπαιξε ο Σανγκόι στην κορυφή, ο Ρέζεκ πίσω του, ενώ αγωνίστηκε για 45 λεπτά και πάλι ο Αντράντε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μούλτερ έπαιξε στόπερ, ο Στυλιανού δεξί εξτρέμ, ο Τουράν στην κορυφή της επίθεση (στο πρώτο ημίχρονο είχε παίξει δεξί χαφ) και γενικά ήταν ένα παιχνίδι των πολλών δοκιμών για την τεχνική ηγεσία, που ήθελε να βγάλει τα δικά της συμπεράσματα.

Πλέον, οι «κυανόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο φιλικό τεστ με την Ξάνθη στην Ελλάδα, όπου θα είναι η πρόβα ενόψει του αγώνα με την Λοκομοτίβ.

Όπως έχει ανακοινωθεί ο αγώνας της Τετάρτης με την Ξάνθη που θα αρχίσει στις 19:15 θα μεταδοθεί από το Novasports 3. Για Κύπρο πέραν του πακέτου NovaCyprus, μπορείτε να βρείτε το κανάλι στη Cytavision στη θέση 213

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου