Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Επιχορηγεί και πάλι τα πακέτα

Ακριβός προορισμός η Μόσχα για τους φίλους της Ομόνοιας και η διοίκηση προσπαθεί με επιχορηγημένα πακέτα να βοηθήσει όσους παραπάνω να κάνουν το ταξίδι για τους αγώνες με τη Δυναμό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με το ταξιδιωτικό γραφείο Amathus Travel, για ναύλωση αεροπλάνου για μεταφορά της αποστολής της ομάδας μας, αλλά και φιλάθλων, στη Ρωσία, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τη Διναμό Μόσχας, για τα play-off του Europa League.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επίσημα ταξιδιωτικά «πακέτα», θα ανακοινωθούν αύριο.

Οι προσπάθειες που γίνονται από το Σωματείο μας είναι για να αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας πριν το μεσημέρι της Τρίτης, 19 Αυγούστου και να επιστρέψει το απόγευμα της Παρασκευής, 22 Αυγούστου.

Αν και το κόστος του ταξιδιού, λόγω της ναύλωσης αεροπλάνου, είναι πολύ ψηλό, το Σωματείο μας και πάλι θα επιχορηγήσει τις τιμές των επίσημων ταξιδιωτικών «πακέτων».

Το τελικό κόστος του επίσημου ταξιδιωτικού «πακέτου» θα ανακοινωθεί αύριο (12/08), ωστόσο ενδεικτικά το Σωματείο μας ενημερώνει τον κόσμο του ότι η τιμή θα κυμαίνεται κοντά στα 650 ευρώ το άτομο, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για τρεις νύκτες, συμπεριλαμβανομένου και όλων των μεταφορών.

Καλούμε τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν με την αποστολή της ομάδας μας, όπως από σήμερα επικοινωνήσουν με το ταξιδιωτικό γραφείο Amathus Travel, στα τηλέφωνα: 22716350 και 22716520, για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και για να προχωρήσει η απαιτούμενη διαδικασία.

Υπάρχουν περίπου 100 διαθέσιμες θέσεις στο αεροσκάφος για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σημειώνεται πως για το ταξίδι στη Ρωσία απαιτείται διαβατήριο που να έχει ισχύ για περισσότερους από έξη μήνες, όπως και βίζα. Για διεκπεραίωση της διαδικασίας για έκδοση βίζας, η πρεσβεία της Ρωσίας στην Κύπρο χρειάζεται πέντε μέρες.

Ως εκ τούτου, όλες οι ενέργειες θα πρέπει να γίνουν σε συνεννόηση με το ταξιδιωτικό γραφείο, εντός της αυριανής (12/08) μέρας».

Πηγή: www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου