Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η Μελίνα Ασλανίδου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της

H Mελίνα Ασλανίδου μίλησε στο περιοδικό «Life» για την πορεία της στη μουσική, αποκάλυψε ποιοι είναι οι καλλιτέχνες που θαυμάζει η ίδια, ενώ αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλοι γνωρίζουν τα τραγούδια σου, αλλά δεν ξέρουν πολλά πράγματα για εσένα. «Γεννήθηκα στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Στουτγκάρδη, αν και η καταγωγή μου είναι Ποντιακή και από τους δύο γονείς. Σε πολύ μικρή ηλικία επιστρέψαμε στην Ελλάδα στην Παραλίμνη Γιαννιτσών, όπου και μεγάλωσα. Εκεί ξεκίνησε και η πρώτη μου επαφή με τη μουσική με τη συμμετοχή μου στη χορωδία Παραλίμνης. Εκεί γνώρισα τη μουσική του Πόντου, τη βυζαντινή μουσική και την παραδοσιακή μουσική της Θράκης. Εκεί έκανα φιλίες που κρατάνε ακόμη και σήμερα. Για παράδειγμα η καλύτερη μου φίλη είναι ένα κορίτσι από το χωριό μου που μεγαλώσαμε παρέα».

Η κουβέντα μας συνεχίζεται…Είσαι μοναχοπαίδι; «Όχι, έχω έναν υπέροχο αδερφό».

Ξέρω ότι έχεις σπουδάσει μικροβιολογία. Πώς και πότε αποφάσισες να ασχοληθείς με τη μουσική και το τραγούδι; «Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι, η μικροβιολογία ήταν η πρόφαση για να φύγω από το σπίτι».

Πώς φαντάζεσαι τη δική σου οικογένεια; «Υπέροχη, μοναδική, ξεχωριστή!»

Τι είναι αυτό που μπορεί να σε γοητεύσει σε έναν άντρα; «Η τρυφερότητα, η ευαισθησία, και η εξυπνάδα».

Τι δεν μπορείς να συγχωρέσεις και τι είναι αυτό που σε γεμίζει χαρά; «Δεν μπορώ να συγχωρήσω την προδοσία σε κάθε μορφή της και με γεμίζουν χαρά οι αγαπησιάρικες σχέσεις».

Πιστεύεις ότι είναι ένα θέμα ταμπού για την ελληνική showbiz το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων των διασήμων; «Νομίζω ότι έχουν ξεπεραστεί πια τέτοια ταμπού».

Ας περάσουμε στο επόμενο «κεφάλαιο» της ζωής σου, την αξιόλογη καριέρα και τη διαδρομή για την επιτυχία… Ποιοι ήταν εκείνοι που σε πίστεψαν και βοήθησαν στην επαγγελματική σου καταξίωση; «Πολλοί είναι αυτοί στους οποίους χρωστάω ένα μεγάλο «ευχαριστώ», γιατί ο καθένας με τη δική του συμβολή βοήθησε στο να μη σταματήσω να πιστεύω ποτέ στα όνειρά μου, να τα κυνηγάω και να επιμένω».

Ο Αντώνης Βαρδής είναι ένας καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργαστήκατε στενά και σε στήριξε. Πώς διαχειρίζεσαι εσύ ως Μελίνα τις εξελίξεις στην υγεία του; «Θίγετε ένα πολύ ευαίσθητο θέμα… Πάντα με διακριτικότητα βρίσκομαι κοντά σε εκείνον αλλά και στην οικογένειά του».

Ποιους καλλιτέχνες της γενιάς σου θεωρείς αξιόλογους και θαυμάζεις; «Μου αρέσουν πολύ οι Ιμάμ Μπαϊλντί, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Γιάννης Χαρούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Εισβολέας».

Ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη όταν σου πρότειναν να συμμετέχεις ως coach στο The Voice; «Ένιωσα έκπληξη και νόμιζα ότι με πήραν κατά λάθος τηλέφωνο».

Πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου ως καλλιτέχνη; Τον κατατάσσεις σε κάποια κατηγορία; «Αν βάλω τον εαυτό μου σε κατηγορία δεν θα μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα, το σίγουρο είναι ότι ανήκω στη μουσική».

Source : www.ilovestyle.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου