Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΛ - Συγκεντρωμένοι και με σοβαρότητα

Η ΑΕΛ εκστρατεύει σήμερα στο ΓΣΖ σε μια δύσκολη έδρα με αντίπαλο την ΑΕΚ όπου έχει σαν στόχο να κερδίσει. 

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν κάποια προβλήματα αγωνιστικά για το παιχνίδι ενώ θα καλεστούν να ξεπεράσουν την κούραση αλλά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Το παιχνίδι είναι σημαντικό για την ομάδα αφού θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση ενώ αποτελεί και ένα από τα πιο δύσκολα εμπόδια της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Ενδεχόμενη νίκη της ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι σίγουρα θα δώσει άλλη δυναμική αλλά και ψυχολογία στην ομάδα μετά και τον αποκλεισμό της από το κύπελλο.

Εκτός πλάνων ως γνωστό είναι οι τιμωρημένοι Σα και Αιρόσα όπως και ο τραυματίας Σακέτι. Οι Θεοφίλου και Ντεντέαναμένεται να πάρουν τις θέσεις των Αιρόσα και Σακέτι αντίστοιχα, ενώ ο Οριόλ μάλλον θα ξεκινήσει βασικός το παιχνίδι.

Η ομάδα της ΑΕΛ αναμένεται να παραταχθεί με τους Φεγκρούζ κάτω από τα δοκάρια και τους Οουόν και Ποτοκάρστο κέντρο της άμυνας. Αριστερά ο Καρλίτος και δεξιά ο Θεοφίλου. Στην μεσαία γραμμή οι Ντέντε, Οχένε καιΜπεμπέ. Στις άκρες της μεσαίας γραμμή από δεξιά ο Μοντέιρο και αριστερά ο Οριόλ με τον Καλουντέροβιτς να είναι στην επίθεση.

Οι φίλοι της ομάδας δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα τους σήμερα αφού το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων. Ένα σκηνικό που το έχουν ξαναδεί οι φίλοι της ομάδας που τιμωρούνται και αυτοί στην ουσία καθώς στερούνται της ευκαιρίας να δουν την ομάδα τους από το γήπεδο. 


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου