Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Το ΑΠΟΕΛ είναι εδώ! (VIDEO)

Οι εποχές αλλάζουν και μια σεζόν που ξεκίνησε με προβλήματα, αλλαγή προπονητή, διοίκησης και έντονη αμφισβήτη, πάει από το καλό στο καλύτερο για το ΑΠΟΕΛ.

Ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του, πανηγύρισαν χθες μια σημαντική νίκη στη Λεμεσό απέναντι στον Άρη (1-3) η οποία ήρθε με ανατροπή και συνολική προσπάθεια στο γήπεδο.

Ο Μαντούκα είχε κέφια, ο Ντε Βισέντι δεν χρειάζεται συστάσεις και η ομάδα δείχνει πως έχει πάρει στροφές. Η αντίδραση του ΑΠΟΕΛ στο γκολ που δέχθηκε ήταν τέτοια, που του επέτρεψε στο φινάλε να πάρει το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί.



Η διαφορά από την κορυφή έχει μειωθεί στους τρεις βαθμούς και πλέον ακολουθούν τρια ντέρμπι, με Ερμή, Ανόρθωση και Απόλλωνα.

Στην ομάδα συνεχίζουν σοβαρά και προσγειωμένα την προσπάθεια τους, ενώ θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κακά που θα δώσει λύσεις και βάθος στο κέντρο της άμυνας.

Το βίντεο της χθεσινής νίκης επί του Άρη:



---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---


Source :  http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου