Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Εφιαλτικές στιγμές για 57χρονη στη Λεμεσό: Ο ληστής την περίμενε στη πόρτα – Πρόταξε μαχαίρι και της πήρε τα λεφτά

Γύρω στις 8.30 χθες βράδυ, ενώ 57χρονη από τη Λεμεσό προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα κλιμακοστασίου που οδηγεί στην ανώγειο κατοικία όπου διαμένει, την προσέγγισε άγνωστος άντρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και αφού της προέταξε μαχαίρι, της ζήτησε χρήματα.

Η 57χρονη, υπό την απειλή του μαχαιριού άνοιξε τη τσάντα της και του έδωσε €70, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο δράστης την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο έδαφος και ο ίδιος να τραπεί σε φυγή.

Προς βοήθεια της γυναίκας προσέτρεξαν υπάλληλοι παρακείμενου υποστατικού και κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εξάρθρωση ώμου και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με την περιγραφή του δράστη που έδωσε η 57χρονη στην Αστυνομία, πρόκειται για άντρα κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80μ. περίπου, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου