Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ποιους «τσακώσαμε» στο «Ασμάτιον LIVE» να τα σπάνε; (ΦΩΤΟ)

Η έξοδος της συνταχτικής ομάδας του troktikocyp.blogspot τσάκωσε τον Νίκο Τρυφωνόπουλο  με τους Κωνσταντίνο Νατιώτη και Κωνσταντίνο Βασιλειάδη.


Την παρέα χαιρέτησαν όλοι οι τραγουδιστές του «Ασμάτιον LIVE», ενώ ο ενθουσιασμός των ερμηνευτών δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Στην φωτογραφία πιο κάτω βλέπετε τον αγαπημένο δημοσιογράφο – παρουσιαστή Νίκο Τρυφωνόπουλο (1), ο οποίος βρίσκεται, σύμφωνα με όσα μάθαμε εδώ και λίγες μέρες στην Κύπρο. Ωστόσο δεν καταφέραμε να μάθουμε τον λόγο την επίσκεψής του. Λέτε να αναμένουμε κάποια νέα συνεργασία και να τον δούμε σε κάποια εκπομπή της κυπριακής TV;


Δίπλα του ακριβώς βλέπουμε τον τραγουδιστή  του «Ασμάτιον LIVE», Νικόλα Πισία (2), αμέσως μετά, τον μέχρι πρόσφατα ενδυματολόγο της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Μπρούσκο» Κωνσταντίνο Νατιώτη (3), ο οποίος όπως είχαμε δημοσιεύσει μερικές μέρες πριν, ετοιμάζεται στις αρχές του επόμενου μήνα να ταξιδεύσει στην Ιταλία για να συνεχίσει εκεί τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Τέλος, την παρέα συμπληρώνει ο σχεδιαστής Κωνσταντίνος Βασιλειάδης (4), ο οποίος όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, υπογράφει το σύνολο που φοράει η τραγουδίστρια Έλενα Αντρέου στην πιο κάτω φωτογραφία:

 

Ρεπορτάζ: Χ.Α. για troktikocyp


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου