Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΑ... ΑΖΗΤΗΤΑ & ΝΕΚΡΗ Η ΑΤΥΧΗ ΜΗΤΕΡΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

Στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας βρίσκεται η σορός της άτυχης γυναίκας η οποία είχε εντοπιστεί νεκρή την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στο σπίτι της στη Λάρνακα.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για διαλεύκανση των συνθηκών του θανάτου της. Παράλληλα γίνονται ενέργειες μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών και της πρεσβείας της Ρουμανίας στη Κύπρο για να εντοπιστούν τυχόν συγγενείς και να ενημερωθούν για το θάνατό της αλλά και για το μέλλον του μικρού αγοριου, το οποίο έχει τεθεί από την περασμένη Πέμπτη υπό τις φροντίδες του Γραφείου Ευημερίας.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφερε ότι οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται όσον αφορά τις συνθήκες του θανάτου και στο πλαίσιο αυτό γίνονται διάφορες εξετάσεις και λαμβάνονται καταθέσεις. Με την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας ο φάκελος της υπόθεσης θα προωθηθεί στον θανατικό ανακριτή ο οποίος και θα εκδώσει το πόρισμα» είπε. 
 
Δεν την αναζήτησε κανείς Εν τω μεταξύ στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας βρίσκεται η σορός της άτυχης γυναίκας αφού κανένας συγγενής δεν πήγε να τη ζητήσει. Ταυτόχρονα γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών και της πρεσβείας της Ρουμανίας στη Κύπρο για να εντοπιστούν τυχόν συγγενείς και να ενημερωθούν για το θάνατό της αλλά και για το μέλλον του μικρού αγοριού. 

Το αγοράκι έχει τεθεί από την περασμένη Πέμπτη υπό τις φροντίδες του Γραφείου Ευημερίας. Εξάλλου, όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ, 65χρονος επιχειρηματίας από τη Λάρνακα μετέβη χθες το απόγευμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και έδωσε προφορική κατάθεση. 

Σύμφωνα με την κατάθεση του η 40χρονη εργαζόταν κοντά του και είχε σχέσεις μαζί του αλλά ταυτόχρονα διατηρούσε σχέσεις και με άλλα άτομα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένας 22χρονος ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φυλακές για διαρρήξεις και κλοπές και ισχυρίζεται ότι είναι γιος της θανούσης από προηγούμενο γάμο της στη Ρουμανία, έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία και ανέφερε ότι η μητέρα του έφυγε από τη Ρουμανία όταν ο ίδιος ήταν τριών χρόνων. Ανέφερε επίσης στην Αστυνομία ότι ήρθε στην Κύπρο το 2010 και μέσω του πατέρα του εντόπισε τη βιολογική μητέρα του. 

Η μητέρα του 22χρονου του είχε αναφέρει πως είχε αποκτήσει ένα αγοράκι με άλλη σχέση που είχε με επιχειρηματία, ο οποίος δεν το είχε αναγνωρίσει και πως δεν είχε επαφές με τον πατέρα του παιδιού της.

 Δεν κίνησε υποψίες για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης το αγοράκι Εξάλλου, σύμφωνα με τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου στο οποίο φοιτούσε το αγοράκι από το περασμένο Σεπτέμβριο, αυτό ήταν «ένα χαρούμενο παιδί, καθαρό, με κανονική συμπεριφορά που ερχόταν κάθε μέρα στο σχολείο με το φαγητό του και δεν είχε κανένα πρόβλημα».

 Ανέφερε ακόμα ότι «τίποτε στην αμφίεση του αγοριού δεν παρέπεμπε στο ότι ζούσε μαζί με την μητέρα του σε ένα σπίτι γεμάτο σκουπίδια. Η μητέρα μετέφερε το παιδί στο νηπιαγωγείο κάθε πρωί και το έπαιρνε κάθε μεσημέρι, ενώ εάν εντοπίζαμε να υπάρχει οτιδήποτε κάναμε τα κατάλληλα διαβήματα. Ωστόσο δεν βλέπαμε τίποτε και δεν υπήρχε κάτι που να κινήσει υποψίες για το τι συνέβαινε» κατέληξε. 

 Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε ημίγυμνη, από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος όπου διέμενε η 40χρονη με τον 5χρονο γιο της, ο οποίος στην προσπάθεια του να βγει έξω για να ζητήσει βοήθεια για τη μητέρα του, έκλεισε κατά λάθος την πόρτα. Ωστόσο οι σωροί των σκουπιδιών που υπήρχαν στο διαμέρισμα και πίσω από την πόρτα, εμπόδισε τους πυροσβέστες να εισέλθουν σ’ αυτό.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου