Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

«Μοίραζε» με τον αδελφό του πρωτοχρονιάτικες γροθιές - Ύποπτος για ξυλοδαρμό αστυφύλακας

Ο αστυφύλακας έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα
Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους θα οδηγηθούν αργότερα σήμερα, 36χρόνος ειδικός αστυφύλακας που υπηρετεί στην Πάφο και ο 34χρόνος αδελφός του. Αμφότεροι συνελήφθησαν χθες βράδυ, ως ύποπτοι για τον άγριο ξυλοδαρμό 22χρόνου από τη Λεμεσό.

Οι δύο αδελφοί για ασήμαντο λόγο, φέρονται να ξυλοφόρτωσαν άγρια τον νεαρό και τον έστειλαν για νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική στις 4:30 το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο βρισκόταν σε  νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού, όταν ο 22χρονος δεν ανέχθηκε την συμπεριφορά του ενός των υπόπτων προς τους θαμώνες και του έκανε παρατήρηση. Εκείνος το θεώρησε προσβολή κι αργότερα κατά την έξοδο της παρέας του 22χρονου από το κέντρο, ανέμενε με τον αδελφό του και γρονθοκόπησε άγρια τον νεαρό.

Ο 36χρονος ειδικός αστυφύλακας, με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα. Το μπαράζ των πρωτοχρονιάτικων ξυλοδαρμών στη Λεμεσό, δεν περιορίστηκε σε ένα επεισόδιο. Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού θα οδηγηθούν σήμερα ακόμη δύο νεαροί οι οποίοι συνελήφθησαν αργά χθες βράδυ, για ξυλοδαρμό άλλων δύο νεαρών.

Να σημειωθεί πως το περιστατικό είναι πανομοιότυπο του προηγουμένου.  Σημειώθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, μισή ώρα νωρίτερα, σε άλλο νυχτερινό κέντρο, όμως στην ίδια περιοχή. Οι δύο τραυματισμένοι νεαροί κατέληξαν στο Νοσοκομείο, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν

Πηγή: kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου