Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Aνόρθωση: Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για δημιουργία Εταιρείας

Συναντήσεις πί συναντήσεων πραγματοποιούνται στην Ανόρθωση, με κύριο θέμα την πρόταση για σύσταση ποδοσφαιρική Εταιρείας.

Η διοίκηση Χρίστου Πουλλάιδης έχει αναφέρει πως αυτή είναι η μοναδική λύση για να έρθει ρευστό στην ομάδα και θα πρέπει να γίνει το συντομότερο. 

Έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ και αρκετές μέρες ένας σχεδιασμό γαι το πως θα λειτουργεί η Εταιρεία, αλλά πρέπει πρώτα να πάρει και το «πράσινο» φως από όλη την οικογένεια της Ανόρθωσης.

Εκεί το πράγμα κολλάει και  οι αντιδράσεις για δημιουργία ποδοσφαιρικής Εταιρείας, όχι μόνο δεν μειώνονται, αλλά αυξάνονται.

Πρώην και νυν διοικητικοί παράγοντες της ομάδας τάσσονται εναντίον της δημιουργίας ποδοσφαιρικής Εταιρείας, με τον τρόπο τουλάχιστον που παρουσιάστηκε.

Ο κύριος Πουλλαίδης είχε συνάντηση με πρώην προέδρους της Ανόρθωσης σήμερα αλλά το όλο θέμα δεν έβγαλε κάπου, αφού υπήρξαν αντιδράσεις.

Μάλιστα, χθες έγινε συνάντηση μελών της Ανόρθωσης στη Λάρνακα αλλά και πάλι, ήταν κάθετα εναντίων της δημιουργίας Εταιρείας. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει έντονα την ομάδα της Αμμοχώστου και σύμφωνα με τα δεδομένα τώρα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει η Ανόρθωση στην δημιουργία ποδοσφαιρικής Εταιρείας, με τέτοιες αντιδράσεις.

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου