Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Είδαμε τις βροχές αρχίζει και το χαλάζι σήμερα

Βροχές καταιγίδες μπορεί και σε κάποιες περιοχές χαλάζι, επιφυλάσσει σήμερα ο καιρός σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

Μπορεί τα πρωινά στο εσωτερικό να ξυπνάμε με ηλιοφάνεια σε κάποιες περιοχές, εντούτοις μέχρι το μεσημέρι ο καιρός έχει γυρίσματα τις τελευταίες ημέρες.

Τα σύννεφα θα αρχίσουν να πυκνώνουν από το μεσημέρι και έπειτα, όπου αναμένεται να αρχίζουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που αρχικά θα παρατηρούνται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε ορισμένες περιοχές των νοτίων παραλίων. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά περαιτέρω άνοδο.

Source : www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου