Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ο 16χρονος που μάζεψε λεφτά και έχτισε μόνος του σπίτι! (video)

Μάζεψε τα χρήματα από τις δουλειές που έκανε το καλοκαίρι και τώρα έχει το δικό του κινούμενο οίκημα.


Όλα ξεκίνησαν, όταν ο καθηγητής του 16χρονου Austin Hay ζήτησε από τα παιδιά της τάξης του να ερευνήσουν το επάγγελμα που τους αρέσει και έτσι ο μικρός Austin αποφάσισε να ασχοληθεί με το κτίσιμο σπιτιών.

Όμως δεν σταμάτησε μόνο στα πλαίσια του μαθήματος, αλλά το πήγε και λίγο παραπέρα, φτιάχνοντας το δικό του σπίτι: ένα σπίτι 12 τετραγωνικών μέτρων, που έχει ρόδες, για να το παίρνει όπου αυτός πηγαίνει. Μάλιστα, λέει πως θα το πάρει μαζί του στο κολλέγιο, αλλά θα συνεχίσει να το έχει μαζί του ακόμα και όταν αποφοιτήσει από εκεί. Το μεταχειρισμένο ρυμουλκούμενο του κόστισε 1.500 δολάρια, τα οποία έβγαλε δουλεύοντας το καλοκαίρι σε μια κατασκήνωση και σε ένα μαγαζάκι με σνακ.

Φυσικά έφτιαξε από την αρχή τόσο το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό του τροχόσπιτου, το οποίο προς το παρόν βρίσκεται στην αυλή των γονιών του και ο μικρός Austin έχει εγκατασταθεί κανονικότατα εκεί. Όπως λέει, δεν σκέφτεται να επιστρέψει στο πατρικό του για κανέναν λόγο, ενώ λέει πως ένας από τους λόγους που δεν θέλει να το αποχωριστεί είναι ότι είναι μικρό και τα μικρά σπίτια έχουν μικρούς λογαριασμούς!




Source : www.e-radio.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου