Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Πήδηξε από ύψος 9 μέτρων για να γλιτώσει τη σύλληψη από ΥΚΑΝ

Επεισοδιακή ήταν η έρευνα στην οικία του 37χρονου, από το σπίτι του προσπάθησε να διαφύγει 33χρονος που είχε στην κατοχή του 900 γραμμάρια κάνναβης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και νοσηλεία του στο νοσοκομείο Λεμεσού με κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. 

Η Αστυνομία στη Λεμεσό συνέλαβε για την υπόθεση έναν 37χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν χθες το απόγευμα στην οικία 37χρονου στη Λεμεσό, όπου διενήργησαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων μισό γραμμάριο κάνναβης, ένας μεταλλικός σπαστήρας, καθώς και αριθμός κινητών τηλεφώνων και καρτών κινητής τηλεφωνίας, αριθμός χαπιών και φιαλιδίων που πιστεύεται ότι είναι αναβολικές ουσίες.

Από περαιτέρω έρευνες, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν στην ταράτσα της εν λόγω οικίας ένα 33χρονο κρυμμένο πίσω από ντεπόζιτα νερού. Ο 33χρονος, παρά τις προτροπές των μελών της Αστυνομίας, έτρεξε και πήδηξε από την ταράτσα στο έδαφος, από ύψος 9 μέτρων περίπου.

Άλλα μέλη της ΥΚΑΝ που βρίσκονταν εκτός της οικίας, τον προσέγγισαν και πρόσεξαν ότι κάτω από τη φανέλα που φορούσε, υπήρχε μια μερικώς σκισμένη συσκευασία, η οποία περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους 780 γραμμαρίων περίπου. Επίσης, στην τσέπη του υπήρχε ποσότητα κάνναβης βάρους 3 γραμμαρίων περίπου ενώ γύρω από το σώμα του, υπήρχε κάνναβη βάρους 15 γραμμαρίων περίπου και 3 κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο από τα μέλη της ΥΚΑΝ, το οποίο μετέφερε τον 33χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύεται με κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο 37χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο 33χρονος φρουρείται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Source : www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου