Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Το μυαλό σας είναι συνήθως γρήγορο, ευέλικτο, και πεινασμένο για πληροφορίες, Κριός. Σήμερα είναι πιθανόν να είναι ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο. Προσοχή στους Αιγώκερους.

ΤΑΥΡΟΣ Διαβάζοντας για ανθρώπους από άλλα μέρη και χρόνους θα σας κάνει να συντονιστείτε σε σκέψεις και συναισθήματά ότι ο εγωισμός σας πρέπει να σταματήσει να κυριαρχεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ Μια συνάντηση ή κοινωνική εκδήλωση που θα πάτε θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες . Προσοχή στον καιρό και σε ιώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Το μυαλό σας στροφάρει τόσο πολύ που θα μπορούσε κάλλιστα να αντιληφθεί πράγματα που θα σας εκνευρίσουν. Θα βρείτε όμως γαλήνη σε προσωπικά θέματα.

ΛΕΩΝ Ξεροκέφαλος και ακούραστος. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το φέρεις εις πέρας και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Καιρός να μάθεις αλήθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ελεύθερος/η: Μια σπάνια ευκαιρία μπορεί να παρουσιαστεί σήμερα στα ερωτικά σου. Ήρθε η στιμή για αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ Μια καλή στιγμή για να εγγραφείτε σε μια σχολή, φροντιστήριο ή ένα εργαστήριο. Κάντε καλή χρήση των πηγών ενέργειας της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σημαντική ημέρα για την εκτέλεση νομικών εγγράφων ή οποιασδήποτε άλλης συμφωνίας και δέσμευσης. Good news στα εργασιακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ Αλλαγές και ανατροπές στην καθημερινότητα. Ένα πρόβλημα θα σας φέρει σε καινούργιες "ζωές" και ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Πρότεινε στο ταίρι σας μια βόλτα ή ένα ταξίδι. Μόνο τότε θα σώσεις απρόβλεπτες καταστάσεις που έρχονται. Αλλιώς προβλήματα και χωρισμοί στην πόρτα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μια κουβέντα μπορεί να φέρει την άλλη και στο τέλος να καταλήξετε μαλωμένοι με το ταίρι σου. Οικογενειακή ευτυχία με νέο μέλος

ΙΧΘΕΙΣ Στη φάση που είσαι καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις πολλές συζητήσεις και αναλύσεις με το σύντροφό σου γιατί μάλλον σε παρεξήγηση θα καταλήξουν

Source : www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου