Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο αδελφός μου πνίγηκε σε μία βρώμικη πισίνα στην Κύπρο» -Μάθανε για τα χάλια μας στο X-Factor της Αγγλίας

Κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές του Βρετανικού X- Factor, με τη φωνή της. Η 24χρονη αδελφή του 18χρονου Αγγλοκύπριου που πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κύπρο τον περασμένο μήνα, μίλησε για την ιστορία για το θάνατο του αδελφού της, ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος στον πάτο της πισίνας του συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα, στο οποίο διέμενε μαζί με τον ξάδελφο.

Η Μόνικα Μάϊκλ, είναι η 24χρονη ετεροθαλής αδελφή του 18χρονου Σαββάκη Αλεξάνδρου Γεωργίου, η οποία αγωνίζεται ακόμη να συμβιβαστεί με το γεγονός του θανάτου του αδελφού της, ο οποίος γλίστρησε και έπεσε σε μια πισίνα ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα στις 18 Αυγούστου 2014.



Το πτώμα του κειτόταν στον πάτο της πισίνας του ξενοδοχείου για 20 λεπτά, ανάμεσα σε προφυλακτικά, σύριγγες και αποτσίγαρα

«Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ήταν στην οντισιόν μου και τώρα που δεν είναι πια εδώ», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή και βουρκωμένα τα μάτια στην παραγωγή του X Factor.

«Ο Σάββας ήταν μεγάλος fan του X- Factor και ήθελε να δει την εμφάνιση μου στο παιχνίδι, να παρακολουθήσει από κοντά την παραγωγή και χαίρομαι που πρόλαβε να με δει στις οντισιόν, προτού πεθάνει. Ελπίζω να αναπαύεται εν ειρήνη εκεί ψηλά στον ουρανό», συνέχισε η 24χρονη.



Ο ετεροθαλής αδελφός της βρισκόταν σε διακοπές στην Αγία Νάπα, για να γιορτάσει την πρόσφατη υπογραφή του με την ομάδα δεύτερης κατηγορίας Στίβενεϊτζ, όταν πνίγηκε στην πισίνα.



Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν περισσότερα από 20 άτομα στην πισίνα την ώρα εκείνη, επειδή, όπως είπε το νερό ήταν γεμάτο προφυλακτικά, σύριγγες και αποτσίγαρα κανείς δεν μπορούσε να δει το σώμα του στο κάτω μέρος της πισίνας, γιατί ήταν τόσο βρώμικο. Αν το νερό δεν ήταν τόσο βρώμικο, ίσως κάποιος να τον εντόπιζε νωρίτερα και να του έσωζε τη ζωή», είπε η Μόνικα.



Την τελευταία νύχτα του show, η Mόνικα είχε εκτελέσει ένα τραγούδι που έγραψε για την 16χρονη αδελφή της Νάταλι, η οποία την παρακολούθησε σε μίa άσχημη φάση της ζωής της, όταν είχε παρασυρθεί από κακές παρέες, μετά από μία εφηβική εξέγερση και σώθηκε χάρη στη μουσική.



Η κριτής και τραγουδίστρια, Cheryl Fernandez-Versini, συγκινήθηκε με την ερμηνεία και τα λόγια της 24χρονης και ομολόγησε ότι τις θύμισε τον καιρό που η δική της αδελφή άρχισε να γράφει ποιήματα για εκείνη.



«Με άγγιξε πραγματικά, γιατί η αδελφή μου, μου γράφει ποιήματα από τότε που ήμουν μικρή μέχρι σήμερα».

Η Μόνικα εξασφάλισε τέσσερα ναι από τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου