Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣΕπαγγελματικά: η περίοδος αυτή σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Στον επαγγελματικό χώρο ειδικά τα πράγματα πάνε αρκετά καλά. Απλά θα πρέπει να δείξεις λίγο προσοχή, γιατί σε διακρίνει μια ανασφάλεια που είναι πιθανό να σου δημιουργήσει προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και στις σχέσεις σου. Πολλές και νέες γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες. Γι’ αυτό να έχεις τις κεραίες σου σε εγρήγορση.

ΔΙΔΥΜΟΙ Με τόσες νέες γνωριμίες, δεν μπορεί! κάτι καλό θα σου κάτσει. Και θα σου κάτσει γιατί έχεις μια πολύ έντονη σεξουαλικότητα όλο το μήνα και αυτό σε ανεβάζει ψυχολογικά και σε όλους τους άλλους τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Επαγγελματικά: η εβδομάδα αυτή θα φέρει σταθεροποίηση στον επαγγελματικό τομέα θα δεις άνοδο και μάλιστα πολύ σημαντική. Γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα προκύψει.

ΛΕΩΝ ευνόησε πάρα πολύ στις ς σχέσεις με το σύντροφο σου και ιδιαίτερα με την οικογένεια. Περνάς κοντά τους όμορφες στιγμές που σε αναζωογονούν. Εάν είσαι ελεύθερη, ετοιμάσου να δεχθείς μια μεγάλη έκπληξη από ένα άτομο που δεν θα περίμενες ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ αν και στην αρχή δεν θα υπάρξει κάτι το ιδιαίτερο, όσο πλησιάζουν οι ημέρες της πανσεληνου τόσο θα αυξάνεται και η διάθεση σου και αυτό που θα εκπέμπεις θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις και πάλι τη χαμένη σου σεξουαλικότητα.

ΖΥΓΟΣ Πολλές αλλαγές, δυσάρεστες και ευχάριστες μπορεί να προκύψουν στην επαγγελματική σου ζωή, γι’ αυτό πρόσεξε. Οι αλλαγές θα είναι πολλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Και το θέμα είναι ότι δεν θα υπάρχει μια μέση κατάσταση. Ότι θα σου συμβεί θα είναι ακραίο. Δηλαδή είτε πολύ ευχάριστο είτε πολύ δυσάρεστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Οι ημέρες αυτές κρύβουν κάποιο ταξίδι με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Ίσως δεν είναι ο καλός σου, αλλά σίγουρα θα είναι με κάποιο πολύ αγαπημένο άτομο. Πολύ πιθανό είναι να εμφανιστεί στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η σεξουαλική σου διάθεση έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Και αυτή θα είναι ακραία. Είτε πολύ καλή είτε ανύπαρκτη. Πρόσεξε μόνο γιατί οι ακρότητες δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Δύσκολη εβδομάδα ξεκινά. Επικρατεί παντού αστάθεια και κυρίως στα επαγγελματικά. Καινούριες συνεργασίες παρουσιάζονται γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων.

ΙΧΘΕΙΣ Κάνε λίγο υπομονή γιατί οι προηγούμενες εκλείψεις δεν σε επηρέασαν θετικά στις σχέσεις σου. Και αυτό φαίνεται. Καλό θα ήταν να προσέξεις τις φιλίες σου γιατί κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου