Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Η πανέμορφη Κύπρια από τη Βραζιλία που ξετρέλανε τους κριτές του Feel Fantastic και πήρε το χρυσό εισιτήριο από την Κ. Ευριπίδου

Έκοψε την ανάσα των κριτών, μπαίνοντας στην αίθουσα ακροάσεων, όχι μόνο με την ομορφιά, αλλά και τον αέρα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς που είχε. Η 20χρονη Μαρκέλλα Κωνσταντίνου, κατάφερε να εξασφαλίσει το χρυσό πάσο για τον τελικό, χωρίς να υποβληθεί σε άλλες διαδικασίες.

Ένα κορίτσι που εκτός από αγαλματένια ομορφιά, διαθέτει και χαρακτήρα, κατάφερε να κερδίσει απόψε τους κριτές του διαγωνισμού ομορφιάς "Σταρ Κύπρος Feel Fantastic".

H μητέρα της κατάγεται από τη Βραζιλία και ο πατέρας από Κύπρο.

Όπως εξήγησε στους κριτές η 20χρονη καλλονή, ήρθε στα καλλιστεία, για να εκπληρώσει ένα όνειρο που είχε από μικρό παιδί.

Η Μαρκέλλα Μαρίνα, έχει λάβει μέρος σε αρκετά fashion show και φωτογραφίσεις
 
Η πιο σημαντική της αρχή είναι "να κάνεις ότι σ' αρέσει, αλλά πάνω απ' όλα να κρατάς την αξιοπρέπεια σου".

Δηλώνει ερωτευμένη και βρίσκεται σε σχέση τα τελευταία 5 χρόνια.

Η Μαρκέλλα, απάντησε χωρίς να κομπιάζει, στις επίμονες ερωτήσεις των κριτών και πόζαρε με άνεση στο φωτογραφικό φακό, όταν της ζητήθηκε.

Συμμετέχει στα φετινά καλλιστεία για να αποκτήσει τον τίτλο, όπως ομολόγησε με ειλικρίνεια, αλλά και για να τις ανοιχτούν οι πόρτες στο χώρο του μόντελινγκ.

Η κριτής Xριστίνα Δημητρίου, εμφανώς ενθουσιασμένη με την Μαρκέλλα, δήλωσε ότι ήθελε να έχει το χρυσό της πάσο για να το δώσει στην 20χρονη, αλλά το χάρισε σε προηγούμενη υποψήφια.

"Δεν το έχεις εσύ, αλλά έχω εγώ", είπε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία χάρισε το δικό της χρυσό πάσο, στην Μαρκέλλα, ζητώντας της να δουλέψει σκληρά στα live.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου