Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Ώρα για σκληρή δουλειά

Μετά το διήμερο ρεπό που πήραν το σαββατοκύριακο οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα αρχίσει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ερμή για τη 3η αγωνιστική. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δικαιολογημένα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον αγώνα της 17ης Σεπτεμβρίου κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει από σήμερα να καταστρώνει το πλάνο του για τον αγώνα του Σαββάτου παρόλο που θα απουσιάζουν οι διεθνείς.

Ανεβάζει στροφές ο Τζιμπούρ
Ο Αλγερινός δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τον καλό του εαυτό. Ο Τζιμπούρ κάλυψε το χαμένο έδαφος και παρουσιάζεται πανέτοιμος για να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας. Ο Γιώργος Δώνης θα έχει άλλο ένα πονοκέφαλο αφού καλείται να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ αφού υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Σέρινταν βρίσκεται σε μια εκπληκτική φόρμα, ο Ντε Βινσέντι πολύ δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα, άρα ο Αλγερινός θα πρέπει να ιδρώσει πάρα πολύ για να καταφέρει να εκτοπίσει κάποιο από τους δυο ποδοσφαιριστές.

Επιστρέφει ο Ρίισε
Εντός της μέρας θα επιστρέψει ο Ρίισε στην Κύπρο. Ο Νορβηγός ταξίδεψε στη πατρίδα του για να ταχτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποχρεώσεις και θα βρίσκεται κανονικά στην απογευματινή προπόνηση. Ο Ρίισε θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τον αγώνα της 17ης Σεπτεμρίου στο «Καμπ Νου».

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου