Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Το απόγευμα έρχεται τελικά ο Φαμπρίς

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί τελικά η άφιξη του Φαμπρίς Ολίγκα στην Κύπρο. 

Ο Καμερουνέζος ακραίος επιθετικός έρχεται στην πατρίδα μας το απόγευμα και λογικά από αύριο θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Βέβαια, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και ανάλογα με το αποτέλεσμα των εργομετρικών θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να αρχίσει να μπαίνει σιγά, σιγά στην ομάδα.

Στον Απόλλωνα ελπίζουν να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, λόγω και της συμμετοχής του στο παγκόσμιο κύπελλο, για να μπει όσο γρήγορα γίνεται στην ομάδα. Ο Φαμπρίς είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήθελε πάρα πολύ η τεχνική ηγεσία, καθώς έχει στοιχεία που χρειάζονται στην ομάδα.

Επιστροφή στο Κολόσσι
Το διήμερο ρεπό ολοκληρώθηκε για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, που επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την Αγία Νάπα. Από τις πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας θα απουσιάσουν οι διεθνείς και οι τραυματίες.

Μερκής και Αγγελή αναμένεται να επιστρέψουν την Τετάρτη, ενώ οι Στυλιανού, Γκίε, Κυριάκου και Φανή εξακολουθούν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους. Από τους τέσσερις, σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Στυλιανού, ο οποίος μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα μπει ξανά σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με τους συμπαίκτες του, ενώ θα μπορεί να αγωνίζεται φορώντας προστατευτική μάσκα.

Ο Γκίε θα χρειαστεί ακόμα δύο και κάτι εβδομάδες για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενώ τον επόμενο μήνα αναμένεται να επιστρέψουν και οι άλλοι δύο παροπλισμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου