Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - «Ξαλαφρωμένη» και ενισχυμένη

Στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα έχει επικεντρώσει την προσοχή της η Ομόνοια. 

Δύσκολη η αναμέτρηση, αφού η αντίπαλος, παρά το ότι στα δυο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα, δεν έχει αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, είναι μια ομάδα με δυνατότητες, που θα έχει μάλιστα σύμμαχο το περιορισμένων διαστάσεων γήπεδο της.

Η μέχρι τώρα εικόνα της Ομόνοιας δίνει στον κόσμο το δικαίωμα να αισιοδοξεί ότι η ομάδα θα περάσει με επιτυχία το εμπόδιο. Έχει δε τώρα συνέλθει σε μεγάλο βαθμό από το ψυχολογικό σκορ του άδικου Ευρωπαϊκού αποκλεισμού, γεγονός που απελευθερώνει τους ποδοσφαιριστές από το βάρος που είχαν στον αγώνα με την Ανόρθωση.

Ο Κώστας Καϊάφας έχει επιπλέον μια επιλογή στον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου, αφού ο Ανθονι Σκαραμοτσίνο έδειξε σχεδόν πλήρη ετοιμότητα στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας με τη ΜΕΑΠ. Επίσης ο Σλοβένος Άντραζ Κιρμ που αγωνίστηκε και αυτός στο φιλικό εκμεταλλεύτηκε την διακοπή με στόχο τη βελτίωση της ετοιμότητας του και είναι πιθανό να βρίσκεται στον πάγκο.

Σε ολόκληρο το 90λεπτο έπαιξε ο Ούτσα Λομπιανίτσε, στην εντός έδρας ήττα της Γεωργίας με 1-2 από την Ιρλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2016.Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε τον μπακ της Ομόνοιας στο αρχικό σχήμα και τον κράτησε για όλο το παιχνίδι.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου