Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΤΟ GAY PRIDE ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗ


Iσχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί από νωρίς το πρωί της Κυριακής στο κέντρο του Βελιγραδίου, ενόψει της παρέλασης Belgrade Pride Parade, την πρώτη gay pride παρέλαση στην πόλη από το 2010.

Η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους έχει απαγορευτεί για όλα τα οχήματα, ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν απομακρύνει από το κέντρο τους κάδους απορριμμάτων και τις ζαρντινιέρες για το ενδεχόμενο να υπάρξουν επεισόδια. 

Επίσης, εφαρμόζονται περιορισμοί στην κυκλοφορία των πεζών, αφού στο κέντρο της πόλης επιτρέπεται μόνο η είσοδος των κατοίκων, με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, και όσων συμμετέχουν στην παρέλαση των ομοφυλόφιλων. 

Στην εκδήλωση των ομοφυλόφιλων, σε ένδειξη συμπαράστασης, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι ανθρωπιστικών οργανώσεων, πολιτικοί, ξένοι διπλωμάτες και η ηγεσία του γραφείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Σερβία Το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο του Βελιγραδίου πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις όσων αντιτίθενται στην παρέλαση των ομοφυλόφιλων, οι οποίες οργανώθηκαν από ακροδεξιές και θρησκευτικές οργανώσεις.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου