Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ: Καινούργιες προοπτικές στη δουλειά σας. Δεχτείτε πρόταση που θα σας γίνει. Ίσως και να αλλάξετε πόλη, να κουραστείτε, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αδιαφορείτε περιμένοντας πάντα από τους άλλους. Στηριχτείτε στον εαυτό σας για τις υποχρεώσεις. Όλα θα είναι βολικά. Μην αγχώνεστε, δε χρειάζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε σεξουαλική προσωπικότητα. Διεκδικείστε το σύντροφό σας, εκφραστείτε ελεύθερα. Οι έντονες στιγμές θα σας χαλαρώσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιδράστε ψύχραιμα όσο περίεργα κι αν θα είναι αυτά που θα σας εκμυστηρευτούν. Έχετε την ικανότητα χειρισμού του λόγου και ευστροφία.

ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε δίαιτα άμεσα. Έχετε επιβαρύνει την υγεία σας μα τις καταχρήσεις τελευταία . Μην παραμελείτε τον εαυτό σας, δεν ωφελεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οικονομική βοήθεια προβλέπεται να δεχτείτε. Έχετε τους φίλους σας με το μέρος σας ακόμη κι αν δε σας το δείχνουν συχνά.

ΖΥΓΟΣ: Σε αντιπαράθεση θα έρθετε με συναδέλφους. Έντονες διαφορές σε απόψεις και χειρισμούς. Εάν υπερισχύσει η άποψή σας, θα δικαιωθείτε και με τα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δαπανήστε χρήματα για τον εαυτό σας, διασκεδάστε με φίλους ή μείνετε σπίτι μόνο αν θα περάσετε φλογερές στιγμές με το σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε εκπλήξεις από το φιλικό σας περιβάλλον. Μετά από αρκετό καιρό συναντιέστε με φίλους. Ευνοείται η επικοινωνία μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κανονίστε μια εκδρομή για να ξεφύγετε. Αγχώνεστε στη δουλειά και χρειάζεται να ξεκουραστείτε για να πάρετε δυνάμεις να προχωρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβλήματα στην εργασία σας. Ενδεχομένως και να σταματήσετε. Μην αντιδράτε στους κανόνες όσο έχετε ανάγκη τα χρήματα και δε βρίσκετε τίποτε καλύτερο.

ΙΧΘΕΙΣ: Ανέλπιστη επαγγελματική πρόταση. Μπορεί τα χρήματα να μην είναι πολλά, αλλά οι προοπτικές είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Η επικοινωνία με την οικογένειά σας ευνοείται σήμερα.

- Source: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου