Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Κίνηση “ματ” – Ποιος είναι ο τραγουδιστής Μιχάλης Λεβέντης και ποια η συμφωνία που έκλεισε, η οποία συζητιέται και σίγουρα θα κάνει “μπαμ”!

Τον αγαπημένο ερμηνευτή, που πολλοί αποκαλούν ως τον “Κύπριο Δημήτρη Μητροπάνο”, θα απολαύσουμε αυτή τη σεζόν στο Ασμάτιον Live.


Είναι μια από τις σημαντικές αλλαγές που το Ασμάτιον έκανε στο μουσικό του σχήμα για αυτή τη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και η πρόταση στον Μιχάλη είχε γίνει από καιρό, ο ίδιος επεξεργάστηκε και άλλες προτάσεις τις οποίες είχε, ενώ περί τα μέσα του καλοκαιριού απάντησε θετικά και εντάχθηκε στην παρέα του Ασμάτιον.

Η κίνηση του Μιχάλη να αποδεχτεί πρόταση συνεργασίας από μαγαζί με τέτοια εμβέλεια, χαρακτηρίζεται από το φιλικό του περιβάλλον ως μια κίνηση σταθμός στην καριέρα του, καθώς μέχρι σήμερα, αν και είχε πάρα πολλές συνεργασίες με διάφορους χώρους, δεν είχε συνεργαστεί ποτέ με μαγαζί όπως το Ασμάτιον Live, κάτι για το οποίο φαίνεται και ο ίδιος να είναι ευγνώμων.

Ποιος είναι φωνιτικά ο Μιχάλης Λεβέντης - Δείτε το βίντεο ως ένα δείγμα:

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες, το μουσικό επιτελείου του Ασμάτιον, βρίσκεται στο πόδι, καθώς μόλις πριν μερικές μέρες έγινε η φωτογράφηση για το banner της ομάδας που θα μας διασκεδάζει μουσικά στο μαγαζί, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησαν εντατικά οι πρόβες.

Το banner του Ασμάτιον Live είναι αυτό: 




Επίσης, αλλαγές υπάρχουν και στον χώρο του μαγαζιού και είναι αυτές που είχαμε δημοσιεύσει μόλις έκλεισε η σεζόν και τις οποίες δεν θα επαναλάβουμε για να μην σας χαλάσουμε την έκπληξη.

Σημειώστε λοιπόν ότι το μαγαζί θα έχει την πρεμιέρα του αυτή την Παρασκευή ( 29 Αυγούστου), όποτε όποιος είναι περίεργος, ας περάσει να πιει το ποτάκι του, να απολαύσει την ορχήστρα αλλά και τους τραγουδιστές...

Θα σας δούμε εκεί...

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κάτι Αλλάξει Σε Αυτό Το Μαγαζί – Ανακαίνιση Τώρα!Αποκαλυπτικό: «Πόλεμος» Στο Ασμάτιον LIVE Και Μάλιστα Προβλέπεται Μεγάλος!
Must Πρόταση Εξόδου - Εμείς Δοκιμάσαμε Και Σας Μεταφέρουμε Σε VIDEO Μια Μικρή Γεύση!
Ποιους «Τσακώσαμε» Στο «Ασμάτιον LIVE» Να Τα Σπάνε; (ΦΩΤΟ)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου