Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Μπράβο κυνηγήστε την εγκληματία ! Παίρνουν στο δικαστήριο γυναίκα γιατί φιλοξένησε αδέσποτα στο σπίτι της χωρίς άδεια λένε

Αφού τιμωρήσαμε όλους τους εγκληματίες που ευθύνονται για την οικονομική τραγωδία, πήραμε τώρα σβάρνα τους φιλόζωους και συγκεκριμένα γυναίκα η οποία φιλοξένησε αδέσποτα στην οικία της, μετά από καταγγελία γειτόνων της, ιδιοκτητών κυνηγετικών σκύλων, για οχληρία.

Η υπεύθυνη του καταφυγίου «Happy Hound» στη Λεμεσό, έτυχε να φιλοξενήσει αρκετές φορές στο σπίτι της, άρρωστα ζώα του καταφυγίου που χρειάζονταν ειδική περίθαλψη, ή σκυλιά τα οποία ετοιμάζονταν να δοθούν για υιοθεσία.

Η τακτική της αυτή όμως, φαίνεται ότι ενόχλησε γείτονες της, ιδιοκτήτες κυνηγετικών σκύλων οι οποίοι κρατούν τα ζώα του δεμένα σε παρακείμενο χωράφι, ή σε κλουβιά και προχώρησαν σε καταγγελία στο Δημαρχείο Αγίου Αθανασίου.

Υπάλληλοι του Δήμου, επισκέφθηκαν το υποστατικό εν τη απουσία της ιδιοκτήτριας και προχώρησαν σε καταγγελία ότι φιλοξενούσε δέκα σκύλους στο σπίτι της, χωρίς άδεια κατοχής.



Το πιο παράδοξο όμως είναι ότι έλαβαν δικαστικά μέτρα εναντίον της και όπως αναφέρεται στην έκθεση του αδικήματος της, επιτρέπει οι σκύλοι να ρυπαίνουν το περιβάλλον και συγκεκριμένα «δημόσιο χώρο!»

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου