Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΑΕΛ : Ολοκληρώνει με προπόνηση στο White Hart Lane

Η ΑΕΛ ολοκληρώνει απόψε την προετοιμασίας της στο White hart lane με προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 21:45 (μισή ώρα νωρίτερα ο Πέτεφ θα μιλήσει στα ΜΜΕ). 

Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάιλο Πέτεβ δηλώνουν πανέτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ. Σίγουρα έχουν μπροστά τους μια μεγάλη ομάδα η οποία βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο χωρίς να έχουν τίποτα να χάσουν θα τα δώσουν όλα και ότι ήθελε προκύψει.

Ο Βούλγαρος τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει την τακτική του σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αφού θα προσπαθήσει και πάλι να κρατήσει του Λονδρέζους μακριά από την περιοχή της ΑΕΛ και να βγαίνει με αξιώσεις στην αντεπίθεση. Βεβαίως οι πιθανότητες για το συγκρότημα του Πέτεβ δεν είναι πολλές, αλλά οι ποδοσφαιριστές θα τα δώσουν όλα με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Από την άλλη η Τότεναμ δεν φαίνεται να δίνει και μεγάλη σημασία στην αυριανή αναμέτρηση αφού την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ για την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι ο τεχνικός της Τότεναμ αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του της Κυριακής κόντρα στην ΚΠΡ, έτσι ώστε να προφυλάξει πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές για την δύσκολη αναμέτρηση.
Πηγή : www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου