Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Αυτός είναι ο 20χρονος λεβέντης που έντυσε στα μαύρα την Αραδίππου

φσδφσδΘρήνος στη κοινότητα της Αραδίππου από τον αδόκητο χαμό του 20χρονου Κωνσταντίνου Πηλίδη σήμερα το πρωί, την ώρα που ασχολείτο με το χόμπι του και συγκεκριμένα τον αερομοντελισμό.
Ελληνοκύπριος, ο Κωνσταντίνος Πηλίδης, 20 χρόνων από τη Λάρνακα, εντοπίστηκε το πρωί νεκρός σε χωμάτινο δρόμο στην Αραδίππου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις έξι σήμερα το πρωί λήφθηκε πληροφορία ότι υπήρχε νεαρό άτομο αναίσθητο σε χωματόδρομο κοντά σε πάρκο ψυχαγωγίας (lucky star) στην Αραδίππου.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Επιθεωρώντας τη σορό του άτυχου 20χρονου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν έφερε οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Οι νοσοκόμοι του ασθενοφόρου προσπάθησαν με καρδιοαναπνευστική επαναφορά να σώσουν το νεαρό χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 20χρονου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού θα εξακριβωθούν αύριο κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Η κηδεία του νεαρού θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 27 Αυγούστου στις τέσσερις το απόγευμα από το Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος στη Λάρνακα.

tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου