Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Κάτι αλλάξει σε αυτό το μαγαζί – Ανακαίνιση τώρα!



Είναι μέρες που ακούμε πως το μαγαζί θα αλλάξει,θα ανακαινιστεί κ.ο.κ.

Οι αλλαγές που περιμέναμε βέβαια ήταν σε ένα πλαίσιο αναβάθμισης του χώρου, το οποίο θα βοηθούσε σε λειτουργικό επίπεδο, προσφέροντας ταυτόχρονα αλλαγή στην οπτική των θαμώνων του.

Τελικά, πέσαμε έξω!

Ο λόγος για το Ασμάτιον Live, του οποίου οι πόρτες του φαίνεται να ανοίγουν το πρωί και να κλείνουν το βράδυ, με σκοπό τις ραγδαίες αλλαγές που γίνονται εντός του μαγαζιού.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες οι οποίες φτάνουν στο troktikocyp, ο χώρος στο μαγαζί έχει επεκταθεί κατά πολύ. Χαρακτηριστική επίσης αλλαγή είναι ότι στις δυνατότητες του χώρου έχει προστεθεί και η “VIP γωνιά” η οποία βρίσκεται μάλιστα σε πολύ κεντρικό σημείο. Τέλος, στις αλλαγές δεν μπορεί να μην καταγραφεί και η κατάργηση του μπαρ το οποίο ξεκινούσε από την είσοδο και επεκτεινόταν μέχρι την άλλη άκρη του μαγαζιού.

Οι πληροφορίες μας λένε πάντως ότι οι αλλαγές αυτές είναι μόνο μερικές από όσες θα δούμε τη φετινή σεζόν στο Ασμάτιον, καθώς γύρο από το θέμα επικρατεί μια μυστικότητα, ίσως εσκεμμένη, η οποία θα βοηθήσει την έκπληξη των θαμώνων του εν λόγω μαγαζιού.



LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου