Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Οι πιο δημοφιλείς Κύπριοι στον κόσμο του Facebook!

Οι πιο δημοφιλείς Κύπριοι στον κόσμο του Facebook!

To facebook  είναι δυστυχώς ή ευτυχώς κομμάτι της ζωής μας πλέον και οι Κύπριοι το αγαπούν ιδιαίτερα!

Ποιοι από αυτούς είναι όμως οι πιο δημοφιλείς;

To facebook  είναι πολλές φορές ένας κακός εθισμός που όμως δε λέμε να αντισταθούμε. Το βλέπουμε παντού και περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας μέσα στο δικό του κόσμο.
Πολλές φορές γελάμε, θυμώνουμε ή και εντυπωσιαζόμαστε από τα διάφορα status,  βρίσκουμε χρόνο για τα πιο τρελά και σαρκαστικά Comments, θαυμάζουμε τις πιο όμορφες εικόνες (αν και μερικές φορές βλέπουμε και θεάματα ακατάλληλα για το οπτικό μας πεδίο) και δε σταματάμε να βάζουμε συνεχώς LIKE ή και να κάνουμε delete!!!

Πολλοί είναι οι Κύπριοι που έχουν τόσους πολλούς φίλους στο Facebook και αναγκάζονται να έχουν περισσότερα από ένα profile  ή καταφεύγουν στην πιο καλή λύση, τη δημιουργία της δικής τους σελίδας.

Εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε γνωστούς Κύπριους από διάφορους τομείς που από ότι φαίνεται έχουν πολύ μεγάλο αριθμό από followers και υποστηρικτές στον συγκεκριμένο κόσμο:

ΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο για τις στήλες της αλλά και τις εκπομπές της σε τηλεόραση και ραδιόφωνο! Στο facebook συμβαίνει το ίδιο αφού τα LIKE πέφτουν βροχή και όλοι περιμένουν τα ιδιαίτερα comments και συμβουλές της.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΜΟΔΑ
Ο Fashion Editor που ανταγωνίζεται τη Beyonce και τη Rihana και από ότι φαίνεται από το 'fanclub' του τα καταφέρνει περίφημα! Δε σταματά να ανεβάζει status και φωτογραφίες  για καταστάσεις και ανθρώπους στην καθημερινότητα του με τα LIKE  και τα comments να μην έχουν τελειωμό και τα οποία γίνονται πολλές φορές πρώτο θέμα και στα social media!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Κύπριος πολιτικός που οι περισσότεροι followers του τον έχουν στο facebook περισσότερο για την προσωπικότητα και το έργο του παρά για το ότι είναι πολιτκός. Εκτός από πολιτικός είναι και θεολόγος και οι φιλελευθερες απόψεις του είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, με τα LIKE  και τα σχόλια θαυμασμού γι αυτές να διαδέχονται το ένα το άλλο.

ΣΤΕΛΛΑ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ/ΜΟΔΑ
Οι Κύπριες καλλονές έχουν αμέτρητους followers σε Ελλάδα και Κύπρο, αφού πλέον έχουν αρκετές προτάσεις και στην Ελλάδα η οποία γίνεται σιγά σιγά η έδρα τους. Οι φωτογραφίες τους από τα editorials και τις επιδείξεις μόδας συγκεντρώνουν εκατοντάδες LIKE  και από ότι φάινεται ήρθε ο καιρός για κάποιο fan page  μιας και τα profiles τους είναι υπερπλήρης.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΣΚΙΤΙΝΗΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Ο Κύπριος τραγουδιστής, που σύντομα κυκλοφορεί και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, αν και δεν είναι από τους addicted φαν του facebook εντούτοις οι φωτογραφίες του κονταροκτυπιούνται ποια θα φτάσει μέχρι και τα 1000 LIKE! Από ότι φαίνεται υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που τον ακολουθεί πατώντας  ασταμάτητα το LIKE  σε κάθε του post.

Γράφει ο Χρίστος Χρίστου @ dolce.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου