Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ρεπορτάζ της Βρετανικής Daily Mail για τον τραγικό θάνατο του νεαρού φωτογράφου στην Αγία Νάπα - Χαροπαλεύει η αρραβωνιαστικιά του

Εργαζόταν ως φωτογράφος, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αγίας Νάπα και φαινόταν να απολάμβανε τη διαμονή του στην Κύπρο, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του. 

Ο 20χρονος όμως φοιτητής έπο τη Βρετανία, Tζέημς Χάγκερτι, έχασε τη ζωή του, μετά από μία φοβερή σύγκρουση του μοτοποδηλάτου που οδηγούσε με λεωφορείο.


Συνεπιβάτης στο μοτοποδήλατο ήταν η επίσης 20χρονη μέλλουσα σύζυγος του, Μαριέλ Αλεχάντρα, η οποία παλεύει τώρα για τη ζωή της, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου μεταφέρθηκε για θεραπεία.



Ο Χάγκερτι, ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Salford και εργαζόταν στην Κύπρο ως φωτογράφος από τον περασμένο Μάιο, ενώ στο Μάντσεστερ ήταν ήδη πολύ γνωστός για τη δουλειά του σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.



Το μοτοποδήλατο πιστεύεται ότι συγκρούστηκε με το λεωφορείο, σε μια διασταύρωση στο κέντρο του τουριστικού θέρετρου, ενώ ο 56χρονος οδηγός του υπέστη σοκ.

Η Αλεχάντρα, η οποία κατάγεται από τη Σουηδία, ήταν συνεπιβάτης στο μοτοποδήλατο όταν συνετρίβη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για θεραπεία.



Η νεαρή κοπέλα, είχε μετακομίσει στο Μάντσεστερ όπου γνώρισε και αρραβωνιάστηκε τον Τζέημς και όπως περιγράφουν οι φίλοι τους, αναφέρει η Βρετανική Daily Mail, ήταν ένα πολύ ερωτευμένο και ταιριαστό ζευγάρι.



Ο 20χρονος Βρετανός, εργαζόταν σε διάφορα μαγαζιά στην Αγία Νάπα, ενώ φίλοι και συνάδελφοι του από όλους τους χώρους διασκέδασης με τους οποίους συνεργάστηκε, απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα.



«Ήταν ένας πραγματικά σκληρά εργαζόμενος νέος, που αγαπούσε τη διασκέδαση, τη δουλειά του και ήταν πολύ δημοφιλής στην Αγία Νάπα. Όλοι τον ήξεραν», δήλωσε συνάδελφος του και αρκετοί βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Εκπρόσωπος του Βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο ενός Βρετανού υπηκόου σε τροχαίο ατύχημα στην Κύπρο, στις 24 Ιουνίου».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η οικογένεια του άνδρα είχε ενημερωθεί.

- Source :  http://www.tothemaonline.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου