Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ποια πασίγνωστη σταρ δέχτηκε ρατσιστικά σχόλια για το παιδί της;

Ποια πασίγνωστη σταρ δέχτηκε ρατσιστικά σχόλια για το παιδί της;
Και φυσικά όπως κάθε μάνα, βγήκε εκτός εαυτού!

Τελικά ο ρατσισμός είναι ένα φαινόμενο με το οποίο είναι πιθανό να έρθουμε όλοι ανεξαιρέτως αντιμέτωποι, ακόμα και οι διεθνώς αναγνωρισμένοι σταρ. Αυτή τη φορά στόχος έγιναν η Kim Kardashian με τη μονάκριβη κόρη της, North West, καθώς κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής πτήσης μια γυναίκα άρχισε να φωνάζει και στρέφεται εναντίον του μωρού λόγω του... χρώματός του.


Η Kim φανερά εκνευρισμένη από το γεγονός, το ανέφερε στην αδερφή της Khloe σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του σόου τους. Όπως κάθε... παραδοσιακή οικογένεια λοιπόν, οι δύο τους έκατσαν στην κουζίνα μαζί με τη μητέρα τους συζητώντας τα νέα και τα προβλήματά τους. Αναφερόμενη λοιπόν στο περιστατικό η Κim είπε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να της ρίξω μπουνιά. Αυτή η γυναίκα σηκώθηκε από τη θέση και φώναζε με όλη της τη δύναμη: Αυτή είναι παντρεμένη με έναν μαύρο άντρα και αυτό το μωρό είναι μαύρο! Πρέπει να το κάνετε να πάψει!».


Το γεγονός αυτό έγινε αφορμή για την Kim να γράψει μια αναφορά σχετικά με το θέμα του ρατσισμού αλλά και πως το βιώνουν οι γυναίκες που μεγαλώνουν παιδιά που είναι μιγάδες. Σε αυτήν εξέθεσε την άποψή της για το πρόβλημα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Για να είμαι ειλικρινής, πριν γίνω μητέρα, δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στο ρατσισμό. Ήταν ένα θέμα που πάντα απασχολούσε πολύ τον Kanye, όμως εγώ ένιωθα πως δεν με αφορά. Αλλά πρόσφατα αντιμετώπισα κάποια περιστατικά που με έκαναν να προβληματιστώ. Συνειδητοποίησα πως ακόμα υπάρχει ρατσισμός, και μάλιστα περισσότερο έντονος από ποτέ». Πάντως, αξίζει να πούμε ένα μπράβο στην Kim, καθώς είναι μάλλον, μία από τις λίγες φορές που την βλέπουμε να ασχολείται με ουσιώδη προβλήματα αυτού του κόσμου.

Πηγή: queen.gr

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου