Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Πόσο χρονών είναι... η Κατερίνα Στανίση;;;

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Πόσο χρονών είναι... η Κατερίνα Στανίση;;;Με το... ιδανικό κορμί εμφανίστηκε η Κατερίνα Στανίση, που φωτογραφήθηκε με μπικίνι και αποκάλυψε την ηλικία της, αλλά και το αν έχει κάνει μπότοξ!

Ακομπλεξάριστη η τραγουδίστρια, απαθανατίστηκε με μαγιό και με έναν παίδαρο στο πλευρό, χωρίς, φυσικά, να λείπει το ρετούς, αλλά με μέτρο.

«Γιατί να μην την πω την ηλικία μου; Είμαι 57! Ελπίζω να μην πουν τώρα ότι “για να λέει τόσα, σίγουρα είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη”», δηλώνει η Κατερίνα, που γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1957 οπότε… λέει την αλήθεια.

Όσο για το αν έχει επισκεφθεί τον πλαστικό;
«Εγώ δεν παίρνω ασπιρίνη, θα κάνω μπότοξ; Είναι ωραίο πράγμα οι ρυτίδες! Δεν με ενδιαφέρει να κάνω την μπεμπέκα. Και εκατό μπότοξ να κάνω, εικοσάρα δεν πρόκειται να γίνω», απαντά η τραγουδίστρια, τις ρυτίδες της οποίας, πάντως, δεν βλέπουμε σε καμία από τις φωτογραφίες της στο περιοδικό!

Η ίδια υποστηρίζει πως όλα αυτά τα χρόνια η ζυγαριά την δείχνει τρία κιλά πάνω, τρία κιλά κάτω, ενώ φροντίζει να περπατά πολύ και συνιστά σε όλες τις γυναίκες να βάζουν στο πρόσωπό τους λάδι φαγητού, ένα tip ομορφιάς που εκείνη ακολουθεί πιστά!

Πηγή: star.gr

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου