Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Μακελειό στη Λευκωσία: 41χρονος εκτέλεσε με G3 την οικογένειά του - Τρεις νεκροί και ένας 18χρονος στο νοσοκομείο

Οικογενειακή τραγωδία εκτιλύχθηκε σήμερα στη Λευκωσία.
Σαρανταενάχρονος εκτέλεσε με στρατιωτικό τυφέκιο G3 την γυναίκα του και την 12χρονη κόρη του ενώ τραυμάτησε σοβαρά τον υιό του ηλικίας 18 ετών.

Η απίστευτη τραγωδία εκτιλύχθηκε το μεσημέρι στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στο Στρόβολο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 41χρονος φέρεται να περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό του, τη εν διαστάσει σύζυγό του έξω από το σπίτι που εκείνη διέμενε με τα παιδιά τους. Στη συνέχεια, μόλις εκείνη έφτασε, βγήκε έξω, άνοιξε το πορτ-μπακάζ και βγάζοντας από εκεί το G3, άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Πρώτα, φέρεται να εκτέλεσε την εν διαστάσει συζυγό του με σφαίρα στο κεφάλι και στη συνέχεια πυροβόλησε τα παιδιά.  Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη σκηνή αντίκρυσαν νεκρή τη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο στη θέση του οδηγού, ενώ η 12χρονη κείτονταν νεκρή μέσα στη μέση του δρόμου.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας αφού πυροβόλησε την οικογένειά του, στη συνέχεια διασταύρωσε την οδό Κωνσταντινουπόλεως, πέρασε στο απέναντι χωράφι, όπου και έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραύματα από σφαίρες, ένα στον πνεύμονα και το δεύτερο στον μηρό. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Η Αστυνομία διεξάγει εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια του φοβερού φονικού.

Πηγή: philenews.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου