Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Βρήκαν πεταμένο στη μέση του δρόμου το άψυχο σώμα του ανήλικου παιδιού που πέθανε από τα χέρια του πατέρα του

Βρήκαν πεταμένο στη μέση του δρόμου το άψυχο σώμα του ανήλικου παιδιού που πέθανε από τα χέρια του πατέρα τουΣυγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της ασύλληπτης οικογενειακής τραγωδίας που άφησε σοκαρισμένο το παγκύπριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Κύπριος πατέρας της οικογένειας, πυροβόλησε τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά,  με στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3.

Ο δράστης πλησίασε το αυτοκίνητο τύου Μερσεντές,  στο οποίο βρισκόταν η εν διαστάση σύζυγος και τα δύο του παιδιά, πυροβόλησε δύο φορές εναντίων της γυναίκας του, ενώ τα παιδιά βγήκαν απο το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητα για να σωθούν.

Ο αδίστακτος όμως πατέρας, όπλισε και πάλι και πυροβόλησε τα παιδιά του.

To πτώμα της 12χρόνης κόρης του  βρέθηκε πεταμένο στη μέση του δρόμου της οδού Ακάμαντος στο Στρόβολο, ενώ λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω εντοπίστηκε και το πτώμα της μητέρας.

Αφού αποτελείωσε το έργο του, ο δράστης του φρικιαστικού φονικού προχώρησε σε παρακείμενο οικόπεδο όπου και έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Το δεύτερο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 18 χρονών,  μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ η κατάσταση της υγείας του  θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Περισσότερα ΕΔΩ

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου