Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

WOW: Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στη Κύπρο για χάρη των τελικών των πρωταθλημάτων «Grassroots ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ» της ΚΟΠ που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα City Fields στη Λευκωσία.

Ο καλλιτέχνης ήταν ο επίτιμος καλεσμένος της διοργάνωσης και μια ευχάριστη έκπληξη για μικρούς και μεγάλους. Ως πρεσβευτής και πρώτος επίσημος εθελοντής του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, ο τραγουδιστής δέχτηκε με χαρά να κηρύξει την έναρξη των τελικών.



«Είμαι πολύ χαρούμενος που χάρη στη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ βρίσκομαι και πάλι στην Κύπρο για άλλη μία έμπρακτη θετική δράση. Έχω υπάρξει για πολλά χρόνια αθλητής και γνωρίζω πολύ καλά ότι τα μαθήματα που μας δίνει ο αθλητισμός είναι μαθήματα ζωής που μας ακολουθούν για πάντα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος Έλληνας σταρ. Ο καλλιτέχνης άφησε για λίγο το μικρόφωνο και την είδε ποδοσφαιριστής και μας έδειξε πως κρατιέται σε άριστη φόρμα. 

Ο Σάκης έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος, δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει, φωτογραφήθηκε με όλους, ενώ συζήτησε για ώρα με τους μικρούς ποδοσφαιριστές που τον προσέγγισαν. Με το που πάτησε το πόδι του στο νησί ο τραγουδιστής ανέβασε φωτογραφία στο instagram που τον έδειχνε να «πετάει» από τη χαρά του και να παίζει με τον φακό. Μάλιστα, δεν σταμάτησε στιγμή να λέει πόσο χαρούμενος ήταν που βρισκόταν και πάλι στο νησί και πόσο δεμένος νιώθει με την Κύπρο. Περισσότερες φωτογραφίες στο περιοδικό Beautiful People

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου