Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Jennifer Aniston: Οι φήμες για εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού!

Είναι 4 μηνών έγκυος...

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα η Jennifer Aniston ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα ενώ διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Φήμες θέλουν την διάσημη πρωταγωνίστρια να περιμένει το πρώτο της παιδάκι, που λέγεται ότι είναι κοριτσάκι. "Το μόνο που νοιάζει την Τζεν αυτό τον καιρό είναι να φέρει ένα υγιές κοριτσάκι στον κόσμο", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "In Touch Weekly" και δεν σταματούν εκεί καθώς αποκαλύπτουν μέχρι και το όνομα που έχουν επιλέξει οι διάσημοι γονείς για την κορούλα τους.

"Ο Τζάστιν και η Τζένιφερ έχουν διαλέξει το όνομα Φιλίπα γιατί πιστεύουν ότι το παρατσούκλι Πίπα είναι το πιο γλυκό από όλα", συνεχίζουν οι πηγές τονίζοντας ότι η Άνιστον θέλει έναν "απόλυτα φυσιολογικό τοκετό χωρίς καν επισκληρίδιο".

Ωστόσο, ούτε η Jennifer Aniston, ούτε ο σύντροφος της Justin Theroux έχουν επιβεβαιώσει, ή διαψεύσει το γεγονός, ενώ παράλληλα τα δημοσιεύματα μιλούν και για τον επικείμενο γάμο τους να έχει οριστεί για τις 10 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων του μέλλαντα συζύγου της ηθοποιού.


 
source: www.faysbook.gr


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου