Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Kim Kardashian-Kanye West: Ο ονειρικός γάμος τους!(φωτό)

Δες τα στιγμιότυπα από το γάμο και το γαμήλιο πάρτυ.

Είναι ίσως ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά από έναν γιγανταίο τοίχο στολισμένο με λευκά τριαντάφυλλα και παιώνιες, ενώθηκαν η Kim Kardashian και ο Kanye West, σε μια εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Forte di Belvedere της Φλωρεντίας στην Ιταλία.

Το νυφικό της διάσημης τεηλεπερσόνας έφερε την υπογραφή του οίκου Givenchy και είχε αποκαλυπτική πλάτη.

Τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου και του πάρτυ της Kim και του Kanye West δημοσίευσε η Daily Mail. Να ζήσουν!











Παράνυμφοι ήταν οι αδελφές της 33χρονης σταρ, Κόρτνεϊ, Κλόι και Κάιλι, ενώ συγκινημένη παρακολουθούσε η μητέρα της, Κρις Τζένερ η οποία κρατούσε αγκαλιά την εγγονή της, και καρπό του έρωτα του ζευγαριού, Νορθ.

«Ήταν ένας μαγικός και ρομαντικό γάμος» δήλωσε η Κρις Τζένερ στο Ε!Online, το κανάλι που μεταδίδει το ριάλιτι της οικογένειας «Keeping up with the Kardashians» και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω έναν νέο γιο και την οικογένειά του σαν δικιά μου».

Ακολούθησε μια λαμπερή γαμήλια βραδιά όπου τραγούδησαν ο Αντρέα Μποτσέλι και ο Τζον Λέτζεντ. Όπως αναφέρει η DailyMail, ο Kanye West μοιράστηκε με τους καλεσμένους έναν λόγο που διήρκεσε 8 λεπτά, ενώ λίγο πριν ολοκληρώσει είπε: «Θέλω παρακαλώ να σταματήσει για λίγο η μουσική επειδή το μωρό μου έρχεται φορώντας ένα καινούριο φόρεμα. Σας παρουσιάζω την Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ». Άπειρα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Φλωρεντίας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα που κάνει το γύρο του κόσμου.
















Η Lana Del Rey στο πάρτι τους











 
source: www.faysbook.gr


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου