Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Γιατί οι celebrities επιλέγουν το ανθρακούχο νερό κάθε στιγμή της ημέρας;

Η νέα μανία του Χόλυγουντ θέλει τους σταρ να αντικαθιστούν οποιοδήποτε ποτό με ανθρακούχο νερό!

Ναι, το νερό είναι το σημαντικότερο αγαθό της φύσης αλλά πολλές από εμάς δυσκολευόμαστε να πίνουμε τις απαραίτητες ποσότητες νερού μέσα στην ημέρα, αντικαθιστώντας το με ανθρακούχα αλλά και αλκοολούχα ποτά.

Αν και εσύ κάνεις το ίδιο λάθος λόγω της πολυάσχολης καθημερινότητας σου, ακολούθησε την τακτική των celebrities για να επωφεληθείς από τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού με τον πιο τονωτικό και αναζωογονητικό τρόπο!




Επέλεξε κάθε στιγμή της ημέρας το νέο trend στις διατροφικές συνήθειες, το νέο ανθρακούχο νερό με μαστιχόνερο!Η μίξη της μαστίχας με το νερό λέγεται πως ξεκίνησε πριν 4 χιλιετίες στην αρχαία Αίγυπτο όπου συνήθιζαν μια τόσο απλή αλλά μαγική συνταγή για να καθαρίσουν το πόσιμο νερό και να το κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο.






Το MASTIQUA φέρνει τα μυστικά της Αιγύπτου στη σύγχρονη Ελλάδα και τα «κλείνει» σε ένα στιλάτο & minimal μπουκάλι που μπορείς να έχεις μαζί σου κάθε στιγμή της ημέρας για να τονώσεις τον οργανισμό σου και να αναζωογονηθείς, επωφελούμενη τις ευεργετικές ιδιότητες του μαστιχόνερου!




Απόλαυσε το κάθε ώρα της μέρας! Το MASTIQUAείναι εξαιρετική επιλογή τόνωσης και δροσιάς. Χωνευτικό, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας. Ιδανικό συνοδευτικό του καφέ αλλά και κατά τη διάρκεια του γεύματος. Και φυσικά ένα ελαφρύ «ποτό» για τη βραδινή έξοδο.

Infos: Θα βρείτε το MASTIQUA στα καλύτερα εστιατόρια, bars & ξενοδοχεία καθώς και σε επιλεγμένα supermarkets, www.mastiqua.com

source: www.faysbook.gr


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου