Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Εκστρατεία για τους σκύλους στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς

Τέρμα στις παρανομίες με τους σκύλους, που μολύνουν το φυσικό περιβάλλον και απειλούν τη δημόσια υγεία στην ευρύτερη περιοχή του, είναι αποφασισμένος να θέσει ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς.

«Θα είμαστε πολύ απαιτητικοί για την εφαρμογή από όλους τους πολίτες της νομοθεσίας περί σκύλων», δηλώνει στον «Φ» ο δήμαρχος Δώρος Αντωνίου, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να εξαλειφθεί η ασυδοσία, με τους σκύλους, οι οποίοι έχουν καταστεί το τελευταίο διάστημα μόνιμος εφιάλτης για τους κατοίκους.

H ανεξέλεγκτη δραστηριότητα κάποιων δημοτών, οι οποίοι με τα κατοικίδια παραβιάζουν τους Νόμους, ρυπαίνουν και υποβαθμίζουν τη δημόσια υγεία και την καθαριότητα, περιλαμβάνονται στο στόχαστρο της εκστρατείας που θα αρχίσει τις επόμενες μέρες ο δήμος.

H εκστρατεία των υπηρεσιών του Δήμου θα περιλαμβάνει καταγραφή όλων των ζώων από σπίτι σε σπίτι, θα γίνονται σε υποδείξεις στους κατόχους κατοικίδιων ζώων και θα ζητηθεί από τους ιδιοκτήτες να εγγράψουν τα κατοικίδιά τους και να τα μεταχειρίζονται σωστά και σύμφωνα με τον νόμο.

Οι παραβάτες, που θα επιτρέπουν στα κατοικίδιά τους να αφοδεύσουν στους δρόμους και σε δημόσιους χώρους, θα τιμωρούνται αυστηρά με εξώδικο πρόστιμο.


- SOURCE : http://www.philenews.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου