Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Κλάδεψαν τον ευκάλυπτο για να ησυχάσουν

Αφού γλύτωσαν από θαύμα, έλαβαν τα μέτρα τους για αποτροπή ενδεχόμενου νέου ατυχήματος στο μέλλον.

 Ο λόγος για κατοίκους στην περιοχή της οδού Βυζαντίου στον Στρόβολο, όπου την περασμένη Κυριακή λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν, μέρος ευκαλύπτου κόπηκε και κατέπεσε στην οροφή οικίας με αποτέλεσμα να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές και τον τραυματισμό δύο ενοίκων.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Χθες, οι ένοικοι της οικίας μίσθωσαν γερανό και ανυψωτικό μηχάνημα, και προχώρησαν στο κλάδεμα του ευκαλύπτου προκειμένου να μη σημειωθεί ανάλογο περιστατικό στο μέλλον.

Πρόκειται για δέντρα μεγάλης ηλικίας που βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο και «θέριεψαν» καθώς για πολλά χρόνια δεν είχαν κλαδευτεί.

Πάντως οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι επανειλημμένα ζήτησαν από τις αρμόδιες Αρχές να προχωρήσουν στο κόψιμο του δέντρου, καθώς όποτε φυσούσε ήταν ορατός ο κίνδυνος πτώσης μεγάλων κλαδιών.

Καταγγέλλουν επίσης ότι ο Δήμος τούς παρέπεμπε στο Τμήμα Δασών, χωρίς να μπορεί να βρεθεί η λύση στο πρόβλημά τους, μέχρι που την περασμένη Κυριακή συνέβη το ατύχημα, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα.

- Source : http://www.philenews.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου