Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

Προς το τέλος της προχωρά η διαδικασία για την υπόθεση της προμήθειας των ρωσικών TOR-M1 στην Ελλάδα, καθώς στις 2 Μαΐου πρόκειται να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Ντίνος Μιχαηλίδης και ο γιος του Μιχάλης.

Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε το αίτημα του Ντ. Μιχαηλίδη για άρση της προσωρινής κράτησής του λόγω προβλημάτων υγείας. Ωστόσο, προσδιόρισε την δικάσιμο σχετικά νωρίς - με ελληνικούς «όρους». 

 Ο πρώην υπουργός και ο γιος του θα παραμείνουν στον Κορυδαλλό μέχρι τις αρχές του Μάη, όταν αναμένεται με ενδιαφέρον η δίκη τους. Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι δεν έχουν σχέση με τη ροή μαύρου χρήματος –στην οποία τους ενέπλεξε αρχικώς ο Νίκος Ζήγρας, ξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου. 
 
«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύουμε, οι εντολείς μας και εμείς ως υπερασπιστές τους, ότι θα αθωωθούν», δηλώνει στον «Φ» ο δικηγόρος Χρήστος Στάθης, που μαζί με την Ελίζα Βόζενμπεργκ και τον Ιωάννη Μαντζουράνη εκπροσωπούν τον Ντίνο και τον Μιχάλη Μιχαηλίδη. Ύστερα από ανάκριση που διενεργήθηκε από τους εφέτες Γ. Μαλλή – Ι. Σταυρόπουλο, το Συμβούλιο Εφετών εξέδωσε βούλευμα, με βάση το οποίο παραπέμπονται στο εδώλιο συνολικά πέντε πρόσωπα για την υπόθεση TOR-M1. 

Εκτός από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου και τον γιο του, παραπέμπονται επίσης ο έμπορος όπλων Φουάντ Αλ Ζαγιάτ, ο πρώην νομικός σύμβουλος του ελληνικού κράτους Αναστάσιος Σοφός, καθώς και η σύζυγός του Μαρία, που εμφανίζεται ως συνδικαιούχος σε λογαριασμό.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου