Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Κτυπά πάντα στο τέλος…

Ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο δεύτερο 45λεπτό είχε ο Απόλλωνας στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή.

Οι «κυανόλευκοι» με γκολ του Γκαρσία στο 88ο λεπτό, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1 και ταυτόχρονα να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Όπως και στα παιχνίδια με τη Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια, ο Απόλλωνας πέτυχε γκολ στο τέλος, που τον βοήθησε να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Με τους «ερυθρόλευκους» είχε σκοράρει στο 90’ ο Παπουλής, κάνοντας το 1-0.

Στα παιχνίδια με τους πράσινους, αρχικά ήταν το γκολ του Χάπερ στο τέλος που μείωσε το σκορ σε 2-1 και στον επαναληπτικό το τέρμα του Ρομπέρ έστειλε τον Απόλλωνα στα ημιτελικά. Στον χθεσινό αγώνα ήταν ο Ισπανός που μίλησε στο τέλος.

Άλλη ομάδα με Γκιε και 4-4-2
Ο Χριστάκης Χριστοφόρου επέλεξε στον χθεσινό αγώνα να παρατάξει τον Απόλλωνα με σχηματισμό 4-4-2 και αυτό βοήθησε την ομάδα να λειτουργήσει καλύτερα, κυρίως στο πρώτο μέρος. Ο Μέριεμ φάνηκε ότι σε αυτό τον σχηματισμό μπορεί να προσφέρει περισσότερα, καθώς ώσπου είχε δυνάμεις ήταν πολύ καλός.

Εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι ήταν ο Ρομπέρ, που πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις με την φανέλα του Απόλλωνα. Αρκετά καλός ο Ντανανάε, που έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις.

Ο Βασιλείου μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, αλλά έδειξε στην συνέχεια να βρίσκει τον καλό του εαυτό και αυτό είναι λογικό, καθώς είχε να αγωνιστεί από τις 6 Φεβρουαρίου.

Στις καλές εμφανίσεις επανήλθε και ο Γκουγιόν, που βοήθησε τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά. Θετική παρουσία είχε σε ακόμη ένα παιχνίδι που χρησιμοποιήθηκε ο Ντάνιελ Χάπερ και σίγουρα αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια, με την παρουσία του Γκιέ στον αγωνιστικό είναι άλλος Απόλλωνας. Ο Αφρικανός δίνει μεγάλη δύναμη στην γραμμή κρούσης και φάνηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Η προσοχή στην ΑΕΛ

Πλέον η προσοχή είναι επικεντρωμένη στον αγώνα με την ΑΕΛ. Ο Απόλλωνας θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για να επανέρθει στην διεκδίκηση του τίτλου, αφού με τυχόν νίκη θα μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς και ακολούθως θα υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ.

Από τον συγκεκριμένο αγώνα θα απουσίασουν οι τιμωρημένοι με κάρτες Γκουγιόν και Καρυπίδης. Θα επιστρέψει ωστόσο ο Χαμντανί, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ερμή για να είναι πιο φρέσκος στο ντέρμπι.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου