Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΑΥΤΟ είναι το ακριβότερο εστιατόριο στον κόσμο

Εκτός από τις πολυτελείς βίλες και τα ξέφρενα πάρτι στα clubs, η Ίμπιζα θα είναι πλέον γνωστή, αφού θα φιλοξενεί το πιο ακριβό εστιατόριο στον κόσμο.

Πρόκειται για το «Sublimotion», το νέο εστιατόριο του ξενοδοχείου Hard Rock στην Playa d’ en Bossa, όπου ένα δείπνο 20 πιάτων θα σας στοιχίσει ούτε λίγο, ούτε πολύ 1.500 ευρώ το άτομο.

Ήδη οι ειδικοί της γευσιγνωσίας, μιλούν για το ναό της γεύσης, με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, Paco Roncero να είναι ο εμπνευστής των εκλεκτών γεύσεων που μπορεί να δοκιμάσει κάποιος στο εστιατόριο.

Ο ίδιος υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις, την οποία μπορούν να ζήσουν 12 πελάτες κάθε φορά μιας και το concept του εστιατορίου είναι ιδιαίτερο και πολύ special.

Σύμφωνα με τον Paco Roncero, η παραμονή στο εστιατόριο θα είναι μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις, ενώ όσοι το τολμήσουν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα κρύο σνακ το οποίο θα… σκάψουν στο δικό τους παγόβουνο, ή να θα ταξιδέψουν μέσω των γεύσεων μέχρι τις Βερσαλλίες, όπου η κομψότητα ενός τριαντάφυλλου θα λιώνει στο στόμα σας.

Η ατμόσφαιρα του εστιατορίου είναι ιδιαίτερη, με τα τραπέζια να μετατρέπονται σε καμβάδες πάνω στους οποίους ξεδιπλώνονται απίστευτα τοπία και εικόνες.


source:  http://www.showbizcy.com


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου