Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Απόλλων: Πλησιάζει στους πέντε βαθμούς την κορυφή…

Ισχυρό κίνητρο έχει σήμερα ο Απόλλωνας υποδεχόμενος την Ανόρθωση (18:00).

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να φθάσουν στη νίκη, που σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι, θα τους φέρει πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Στον Απόλλωνα βεβαίως κοιτάζουν τα δικά τους παιχνίδια και θέλουν να κυνηγήσουν νίκες μέχρι το τέλος. Οι παίκτες του Χριστάκη αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να αποδείξουν πως δεν βρίσκονται τυχαία σε αυτή τη θέση. Η Ανόρθωση δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο αλλά αποτελεί πάντα ένα σεβαστό αντίπαλο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει η ομάδα της Λεμεσού.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι πως καταστρώνει τα πλάνα της χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και αυτό δίνει την δυνατότητα στον κόουτς να έχει επιπλέον επιλογές.

Μεριέμ και Σανγκόι...

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάλε με τους Ντανανάε και Βασιλείου στα δύο άκρα. Καρυπίδης και Μερκής θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Χαμντανί και Γκουγιόν θα είναι στη μεσαία γραμμή με τον Μεριέμ να είναι μπροστά τους, στον γνώριμο του ρόλο. Λόπεζ, Ρέινα και Σανγκόι θα είναι στην επίθεση, χωρίς να αποκλείεται να δούμε τον Γκίε, σε περίπτωση που προτιμηθεί το 4-4-2, με έναν εκ των Γκουγιόν ή Χαμντανί να μένει στον πάγκο.

* Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί μέχρι τις 14:30 στο BlueStore και μετά θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο. Στα 20 ευρώ είναι το κανονικό εισιτήριο και στα 10 ευρώ το μαθητικό.

- Source : http://www.tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου